170cm 67kg vagyok 53kgra akrok lefogyni mikorra sikerülhet?
Remélem, hogy soha!
53 rém kevés ehhez a magassághoz!
Tűzz ki egy reálisabb célt!
És, hogy mikorra? Eleinte 1 kg/héttel számolj, később pedig fél kiló per héttel!
Én is 170 centi vagyok 64 65 ről indultam most vagyok 57 és nekem is 53 a célom.
Nekem ezt 5 hónap alatt sikerült elérnem, de volt benne 1 2 vagy 3 hét csalós hét. De nagyon szépen fogytam mert sportoltam is.
Szerintem kb neked is egy 6 8 hónap kellene hogy tényleg zsírból fogyj :)
Mennyi izmotok van nektek, hogy 53-mat tűztök ki célul?
Én 158/50-el is VÉKONY vagyok!
Nem mondtam hogy nem vagyok vékony :)
Csak azt hogy vékonyabb akarok lenni, mindenkinek más céljai vannak.
Amúgy 53 kilóval simán lehetsz izmos, csak nézd meg a Victoria secret modelleket, 175 180 centivel 50 55 kilosak.
Nincs rajtuk egy csepp zsír sem, csakis szálkás izom.
Továbbra sem értem a koncepciót. Én ha ennél vékonyabb lennék, már kisfiú lennék. 10-ből 9 XS-es ruha egyszerűen leesik rólam.
És a VS modellek még véletlenül se izmosak. Nem is lehetnek azok olyan körülmények mellett. Az IZOM ugyanis sokkal nehezebb, mint a ZSÍR, ugyanakkor kevesebb helyet foglal el.
Nézd már meg azokat a lábakat! Hol látsz te izmot? Fel se fér!
Hát akkor ne legyél vékonyabb, ki mondta :D
Attól meg aki az akar lenni az hadd legyen, nem tudom miert olyan furcsa ez.
Mindenestre üdvözöllek a 21. Században. Itt ilyen a nő ideál :)
Ahhoz képest az 53 kiló sporttal együtt nem is olyan durva szerintem. És az kb így néz ki
Bocsi lehet hogy nekünk más tetszik, de szerintem ez egy irigylésre méltó alak, de persze mindenkinek más tetszik.
Ezzel egy bibi van, hogy KIZÁRT, hogy ez a nő 53 legyen, ha 170 felett van.
Létezhetetlen, hogy csak 3 kilóval legyen több, főleg, hogy vékonyabb vagyok és sokkal alacsonyabb. ;)
Max. a hivatalos közlés alapján annyi, de nem a valóságban.
De kergessétek csak az álmaitokat! Ha az elégít ki benneteket, hogy 53-at lássatok a mérleg számlapján, nem pedig az, hogy formásak, izmosak legyetek a kilóktól függetlenül, akkor hajrá! ;)
Irigyellek, hogy így hirtelen jobban nézel ki mint a VS modellek és az egyik legszexibb nő Amerikában :) ráadásul ilyen brutál alacsonyan :)
Remek gének,
És persze egy név nélküli oldal :)
Sok sikert neked is a formásodásban, izmosodásban !
Azt is írtam, hogy csinosabb vagyok? Én nem látom!
Mondjuk csak a mellét irigylem, de a saját derekam/csípőm jobban tetszik (neki túlságosan egyben van). A magasságom meg véletlenül se frusztrál. :)
Sok előnye van ennek is: hogy egyet mondjak, mint a példából is kiderült sokkal több kilót engedhetek meg magamnak, mint a magas lov...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!