Miért nem tudnak az emberek rendesen diétázni? Miért számolják még a kalóriákat
Egy női fórumon böngészek... Egyszerűen siralmas amit látok, számolják a kalóriákat és eszik a sok szemetet. Bemásolok egy étrendet mintának.
Reggeli: fél kakaós csiga, kávé egy kanál cukorral 1,5%-os tejjel
Uzsonna: egy fél szelet sonkás pizza
Ebéd: pár kanál túrós tészta, gyümölcsleves, egy pár falat teljes kiörülésű kenyér
Tízórai: egy fél szelet kókusztekercs
Vacsora: saláta
Összesen: 829kcal
Csak én fogom a fejem, ha ilyet látok? Mi az isten ez? A tojáson kívül hol a francba van a fehérje? Hol van ennek a csajnak az izomzata, mert, hogy nem zsírból fogy az hétszentség. Mi az, hogy folyamatosan gyors felszívódású ch-t eszik? Ennél még a 4 éves unokahúgom is többet eszik reggelire.
Egyáltalán ki számolja még a kalóriákat?
Én most eszem a jó zsíros sült kolbászt vacsira, reggel szalonnáztam, tízóraira 4 egész tojásból rántotta, ebédre fél kg csirkemájat ettem, mellé egy mázsa sült cukkinit és mindjárt szét pukkadok. És most főztem baracklekvárt is, natúran, most azt kanalazom. Néha megengedek magamnak egy kis barna rizst vagy zabpelyhet. Mások miért nem tudnak normálisan enni? Akkor nem is kéne éhezni... Azt hittem, már nem divat ez az idióta kalóriaszámlálás.
14 nap alatt a kb. 1800-2400 kalóriás étrendemmel 4,2kg-ot fogytam. 71kg-ról 66,8kg-ra és a hasamon a hosszanti izom már kirajzolódik, a mérleg is testzsír%csökkenést mutat.
Miért számoljátok a kalóriákat? Az Internet világában élünk, pár perc alatt le lehet tölteni a netről a zsírosodás tudományos hátterét ennek ellenére úgy látszik senki se olvasott utána. Mielőtt én belefogtam a diétámba, hetekig tanulmányoztam különböző cikkeket. Nyilván amihez lövésünk sincs, nem kezdünk bele... Nem szoktam én se olyan dolgokat csinálni, hogy gondolok egyet, hogy én "mától bűvészkedem" mert bemutatta valamelyik idióta reggeli műsorban egy csávó, hogy hogy kell két karikát összedugni. Miért nem követ minden tettet ésszerű gondolkodás, tanulási folyamat!? Főleg, ha a saját testünkkel szórakozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!