Miért mondják, hogy a genetika nem számít, mikor az számít a legtöbbet?
Általában csirkemellet, tojást, túrót eszem, próbálom mellőzni a kenyeret, amennyire csak tudom. Nem nassolok már 3 hónapja, bakerolls, chips, csoki csak elvétve jöhet szóba, és azt is azonnal igyekezek lemozogni. Rendszeresen étkezem, de nem eszem napi 1200 kalóriánál többet, nem is kívánok...
Már vagy 2 és fél hónapja minden nap biciklizek fél vagy 1 órát, heti 2-3-szor mást is sportolok(burpee, felülés, stb.) és rohadtul nem akarok fogyni. Az első két héten rendesen lement 2 kiló, de most már vagy 3-4 hete ugyanazt mutatja a mérleg...
Vékony, lapos hasú emberek meg vígan zabálják a csokit, sütit, fagyit, és mégse olyan dagadtak, mint én.
K*rvára nem akarok úgy élni tovább, hogy 169 cm-hez vagy 71.7 kg....
Jah tényleg, az étrendembe még a párolt vagy nyers zöldség és a gyümölcs is beletartozik.
Ásványvizet vagy teát fogyasztok,de könyörgöm, a teában tényleg ennyi cukor lenne, amitől nem bírok leadni egy dekát se? :(( Kólát egyáltalán nem is iszom... :(
Jah, és napi 3-szor egy kanál almaecet...kész vicc, hogy én nem fogyhatok...mindenki más meg igen
"Vékony, lapos hasú emberek meg vígan zabálják a csokit, sütit, fagyit, és mégse olyan dagadtak, mint én. "
Hú, de ismerős :D
Ha a tea cukros, az baj. Igyad natúrban vagy édeskével.
Legalább 3 liter folyadékot kéne meginnod (sima víz, cukrozatlan tea). Ha nagyon kívánod az édeset, vegyél Deit üdítőt(Spar, Tesco), sokféle gyümölcsös ízben van, cukormentes, egy deciben 2-3 kalória van csak és nagyon finom :)
Az étkezéseket oszd el 5 felé - reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, estére fehérjét egyél zöldséggel.
A mérleg nem megbízható, nem mutatja a zsír-izom arányt. Én egy csomót fogytam zsírból,mégis alig vagyok kevesebb kilóban (talán 4-5), mert rendesen meg is izmosodtam. Lehet nálad is ez a helyzet. Dobd fel a bicajozást és csinálj intervallumos edzést, jól felpörgeti az anyagcserédet!
Köszi :)
Az az érdekes, hogy igazából nem is sanyargatom magam,egyszerűen nem bírok többet enni 1200 kalóriánál.
Kb. féléve többet ettem, de az csak a nulla tápértékű nasi miatt volt. Na, azt én már nem szoktam.
Azt, hogy nem számít a genetika, maximum azok mondják, akik nem a 2 véglethez tartoznak...
Remek példa vagyok, én és unokatesóm, nagyjából egyforma magassággal, hasonló súllyal rendelkezünk, különbség csak annyi, hogy rajtam több izom és kevesebb zsír van, ennek ellenére ránk nézel csak annyit látsz, h fura módon, ki álló csontokkal, izmokkal is szélesebb vagyok nála valamennyivel... (nem nehéz annak lennem, egy másfélszer akkora térddel, csuklóval, és csontozattal...)
Családi étkezéseknél ő lesz az aki mindent a tányérjára tesz, én meg aki "sakkozom" miből mennyit is ehetek...
DE!! Abban viszont én is egyetértek, h a genetika ne legyen akadály abban, h kihozd magadból a maximumot, és amit az előző válaszoló írt, remek lesz erre :)
Pont azért amit írtál, egy normális diétának az a lényege, h egyél mindent a megfelelő mennyiségben, amennyire szükséged van, ezzel megmutatva a szervezetednek, hogy nincs szüksége raktárakra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!