Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges ez? Ennyit...

Hogy lehetséges ez? Ennyit számítana a genetika?

Figyelt kérdés
A baratnőmmel lakok albérletben. Egy idősek vagyunk. Én a sovány kategóriába tartozom, mások szerint sokat eszek (bár szerintem is) és azt amit akarok (pl. pizza, hamburger)! Nem sportolok, mondhatni lusta vagyok. Ő duci, keveset eszik (nemcsak hozzám képest!) és oda figyel arra,hogy mit, örökmozgó tipus, állandóan csinál valamit. (Ha valaki azt mondja, hogy sokat eszik, csak én nem látom,annak mondom,hogy tényleg nem eszik sokat, ezt biztosra tudom!) Ez hogy lehetséges?
2013. febr. 7. 17:16
 1/4 A kérdező kommentje:
(25 éves nő vagyok.)
2013. febr. 7. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges hát! Én is mindig így voltam a barátnőimmel. Mind csinosak és legalább 2-3szor többet esznek mint én, mindenféle egészségtelen hízlalós kaját és nem híznak, max 2-3 kilót, de le is megy aztán. Én meg? Karácsony és szilveszter körül elengedtem magam kicsit, nem zabáltam csak nem figyeltem oda, és 4 és fél kiló plussz lett az eredménye...Mindig oda kell figyeljek, másképp csak úgy szaladnak rám a kilók.
2013. febr. 7. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Az elhízásban a genetika csak a töltött fegyver, de az életmód általában az ami meghúzza a ravaszt...

A barátnőd nyilván nem volt mindig duci, tehát valahol át kellett billennie a másik oldalra, azt írod örökmozgó, de ezek nem mérföldes futások, csak kisebb teszek veszek dolgok, amik nem égetnek jelentős kalóriát, tehát ezekhez az "állandóan csinál valamit"-hoz képest a bevitt kalória sok. Mindezek mellett érdemes tudni, hogy valaki minél kövérebb és minél több zsírszövet van rajta, annál kevesebb kalória is elegendő a hízáshoz, az izomszövet ugyanis nyugalmi állapotban is legalább 18kcal-t éget el, míg a zsírszövet ennek csak kb. hatodát... Ebből szokott adódni általában az a mondás, hogy "alig eszem, mégis hízok"...

2013. febr. 8. 00:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Hmm, ilyen kérdéshez már írtam, táplálkozás kérdése.

Vannak hajlamok.. de az alapvetően karcsú emberek is elhíznak idővel, megbetegszenek (pajzsmirigy, cukorbetegség stb.) ha nem figyelnek oda az étkezésre, és azok akiket 'ducinak' gondolunk, baromira nem takarózhatnak az adottságaikkal, mert kizárólag a divatos ám nem megfelelő ételválasztásuk miatt olyanok amilyenek.

2013. febr. 8. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!