Ezzel kb mennyit fogyhatok rövid idő alatt?
Nem vagyok a gyors fogyás híve,rendszeresen tornázok,de a súlyomon nem igazán látszik,és a hasam sem olyan lapos mint amilyen "lennie kéne",ez első héten 50hasprést csináltam és hetente emeltem 10-zel,úgy voltam vele hogy a türelem rózsát teremt,de szombatra le kéne adnom pár kilót,és el kéne tüntetni a hasamat(után maradnák a tornánál,és arra hagyatkoznék),ha max2-ig eszek kenyeret/rizst,utána 6-ig csak gyümölcsöket,zöldségeket vagy leveset,napi 3liter folyadék és 30-45perc tornával mennyi menne le?
A folyadékbevitel mindig ennyi(cukor nélküli menta tea és ásványvíz),a torna is nagyjából ennyi,de most vagyok "váltásnál"(időnként cserélem a gyakorlatokat hogy a testem ne szokjon hozzá).
de a súlyomon nem igazán látszik,és a hasam sem olyan lapos mint amilyen "lennie kéne",
Helló. És mégis minek kéne az alakodon látszania?
Ugyan úgy kenyeret és rizst eszel mint a többiek. Hát, ezzel meg ilyen pocid lesz.
Tök jó hogy tornázol, mert szép, szexi izomzatod lesz a pocak alatt.
Ehetnél egész nap sok zöldséget, húsokat, halakat, tojást, kis gyümölcsöt. Bomba formád lenne, olyan szomorú amikor nők eltérnek ettől és magukon tartják az úszógumit :/
Hát pedig szálkásító diéta nélkül ne nagyon várj fogyást.
A 30-45 perc alatt remélem aerob edzést értesz és nem valami rubint rékás fszságot.
"nem hiszem hogy a zsírszalonna túl "
A családod szigorú ketogén étkezést követ kevesebb mint 40g szénhidrátfogyasztással, kevés fehérjével és sok zsírral? És nem előnyös a testalkatuk? :O
Ezen fenn fogok akadni. Ez szinte hihetetlen, szerintem nem esznek elég szalonnát, és valahol sok rejtett szénhidrátot visznek be, vagy tejterméket. Biztos hogy valami ilyennel rontják el, akkor meg a szalonnával van a baj.
nem írtam hogy ketogén diétát folytatnak,pont azt írtam hogy egyátalán nem étkeznek egészségesen
amúgy Rubint Réka eláshatja magát,mindent csinálok csak az övét nem
a futás sajnos kivan lőve asztma miatt,tudom hogy úszni kéne,de vidéki vagyok és 40km-en belül nincs uszoda,így többek között marad a felülés,lépcsőzés,guggolás,jóga,pilates
Nagyon jókat mozogsz!
Az evésbe pedig kell valami koncepció. Ha szalonna van, akkor kevés szénhidrát. Ha gyors szénhidrát van, akkor kevés zsír + kalória limit,
Ha fehérje van.. azt zsírral jól össze lehet hozni vagy szénhidráttal+kalórialimittel.
Össze-vissza viszont veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!