Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatok rövid idő...

Hogyan fogyhatok rövid idő alatt (kb 1-2 hónap) 10kg-ot?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, 162cm 63kg. 10kg-ot szeretnék fogyni,amit a fogamzásgátló miatt szedtem fel...azóta a gyógyszert abbahagytam, de a kilók nem mentek le:( Segítsetek.köszönöm
2011. márc. 11. 17:25
 1/4 anonim válasza:

Sok mozgással és egy kis diétával. Persze nem azzal az eszement féle diétával, hanem csak zöldség, gyümölcs és ha hús akkor hal.

De mi köze van ennek a számítástechnikához?

Amúgy nézhetsz ki jól ilyen súllyal is... ha hogy is mondjam... megfelelő helyeken van elosztva a súly :P

2011. márc. 11. 17:39
 2/4 anonim válasza:
.... OFF: Ez mióta számítástechnikai kérdés?? :O
2011. márc. 11. 17:45
 3/4 anonim válasza:

Gondolom a kérdező droid. Szedj ki pár fölösleges hardvert, és kész. És ha Windows fut rajtad, cseréld. xD

Na viccen kívül:

Heti 3-4 alkalommal egykis testmozgás (kocogás, felülés, stb...), NEM agresszív diéta (mindent mértékkel).

2011. márc. 11. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy indultam, most 55 kg vagyok, 2 hónap alatt értem el...én az étrendemen nem változtattam, csak minden nap tekertem egy órát szoba bicajjal...ha te is ennyit tornázol és még a diétát is betartod, akkor 2 hónap alatt stabilan leszel 54-55 kg
2011. márc. 11. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!