Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel fogyhatok? (Kérdésed...

Ezzel fogyhatok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

reggeli: rántotta vagy szendvics(barna kenyérből)

tízórai: vagy semmi vagy gyümölcs

ebéd: főtétel (bármi: hús, főzelék....)

uzsonna: gyümölcs vagy zöldség vagy saláta

vacsora: vagy semmi vagy itt is egy kicsi szendvics

napi 1 óra torna: Norbi, béres Alexandra vagy Cindy Crawford

napi 2-3 liter csapvíz

ezzel fogyhatok valamennyit szeptemberig? ha igen mennyit?

2011. ápr. 22. 10:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
vacsit, uzsit cseréld fel. inkább uzsira egyél szendvicset
2011. ápr. 22. 10:38
 2/13 anonim ***** válasza:
A vagy semmiket hagyd el,mert napi 5* kis etkezes szukseges. Vacsira kenyeret hagyd el, helyette salata turoval, csirkevel/hallal. A mozgast nem tudom mennyire birod, de minden masnap kezdetben elmehetnel biciklizni/uszni/futni. A torna inkabb formasit, persze az is jo, de ha kifejezetten a fogyas a cel, akkor nem art valami intenzivebbet is csinalni, mint csak tornazni. Ha mindent jol csinalsz, akkor heti 0.5-1 kg fogyas varhato, ennek fuggvenyeben ki tudod szamolni mennyit fogyhatsz.
2011. ápr. 22. 10:46
 3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. ápr. 22. 10:54
 4/13 A kérdező kommentje:
és ha csak a tízórait hagyom el az baj lenne? mert délelőtt nincs étvágyam...és a szobabicikli jó? mert futni vagy úszni nincs lehetőségem....
2011. ápr. 22. 10:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Ne tűzz ki magadnak mindennap 1 óra mozgást, mert nem fogod tudni tartani, és nem fogod jól érezni magad. Legyen heti 3 kezdésnek, simán fogyhatsz így is, sőt. Vacsira ne egyél szénhidrátot, csak fehérjét, illetve inkább fehérjét. Vagy zöldséget.

A barna kenyér sokszor totál ugyanaz, mint a fehér, olyan helyen vedd, ahol van teljes kiőrlésű, de abból meg kevesebbet egyél, mondjuk elvileg jobban laktat is.

Főzelék rántás nélkül lenne jó.

Köretnek csak néha egyél krumplit, inkább rizs, zöldségek.

Ha valamit nagyon kívánsz, edd meg. De ne legyen ez a szokás, hogy "ááá nagyon kívánom, akkor megeszem". De pl., ha a barátod/barátnőd meghív fagyizni, emiatt ne utasítsd el:-D

És teljen el min. 2 óra két étkezés között. Én hetekig nem fogytam, mert bár nem ettem semmi különösebben rosszat fogyi szempontból, de azt 1 óránként:-) És az sem jó. Hiába gyümi, teljen el idő.

2011. ápr. 22. 11:43
 6/13 anonim ***** válasza:

A szobabicikli tokeletes, en azzal fogytam 20kg-ot (masodik vagyok). Kezdetben 12 percnel tobbet nem birtam, de egy olyan 2 honap alatt szep fokozatosan felmentem 1 orara. Nezz kozben valami sorozatot, vagy filmet, mert elegge unalmas tud lenni neha. Bemelegiteni ne felejts el sose, es nyujts a vegen!

Igazabol jo lenne, ha a tizorait sem hagynad el, de ha eleinte nem megy, az nem baj, egyel mondjuk minden masnap egy almat/joghurtot, hidd el, egy ido utan mar hianyolni fogod. En nagyjabol 3 orankent kajalok, persze nem mindig jon ez ossze, nekem is van amikor kimarad egy etkezes, de az tobbnyire az uzsonna. Nekem azt volt a legnehezebb beiktatnom. Fozeleket en habarassal eszem, 1 kanalnyi tk. rozslisztbol. Szerintem baromi finom igy is.

2011. ápr. 22. 12:03
 7/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :)
2011. ápr. 22. 12:05
 8/13 A kérdező kommentje:
és még annyi kérdésem lenne ha fogyok a tokám is eltűnik?
2011. ápr. 22. 12:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Valamennyire biztos le fog apadni, de ha olyan az arcformad, akkor lehet, hogy nem teljesen. De ettol ne keseredj el, egy kicsi senkit nem zavar!
2011. ápr. 22. 16:10
 10/13 A kérdező kommentje:

köszönöm.

12:03 -astól kérdezném hogy csak szobabiciklizet? vagy más tornát is csinált mellette?

2011. ápr. 23. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!