Most emiatt nem fogok fogyni?
Figyelt kérdés
Leírom ma mit ettem. Szerintem egész jó napom volt, csak félek, hogy az uzsival elrontottam és amiatt nem fogok most fogyni.
Reggeli: 2 szelet sajt (38g), 1 szelet sonka (14g)
Tízórai: fagyasztott gyümölcsök (50g)
Ebéd: borjúhús (15dkg) salátával
Uzsonna: fagyasztott gyümölcsök (60g), 1 gombóc (60g) tiramisu fagyi
Vacsora: zöldségkeverék (padlizsán, uborka, gomba, paprika, paradicsom)
2013. júl. 9. 00:33
1/3 anonim válasza:
hidd el, nem azon a szegeny fagyin fog mulni az alakod:D
2/3 anonim válasza:
Ohó,itt olyan zabálásokat rendeznek a kérdések alapján,hogy csak na. Kész kajaorgia.:D Nekik is szoktam írni,hogy nyugalom,nem kell félni egy naptól,mert nem változtat semmin,ha kitartóan folytatják másnap,és nem csinálnak belőle rendszert. Neked egy szegény gombóc fagyin nem fog múlni,másnap sétálsz fél órát,lemozgod,azt csókolom,vagy ha nem,az se tűnik fel senkinek(még a szervezetednek se,pedig azt nem lehet átverni:) ) Egy a fontos,amit másoknak is írtam,hogy ne csinálj belőle rendszert. Heti egy ilyen apróság még elmegy.Ugyanúgy fogsz fogyni tovább:) 150 kcal lehetett.. ha ez heti egyszer megesik,az napi 21 kcal plusz. Ennyi még akkor is lehet,ha betartod az étrendet szigorúan,hiszen nem tudsz mindent 100% biztosra lemérni. Nyugi:)
3/3 anonim válasza:
Ez teljesen jó néha kell egy kis édesség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!