Hogyan tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincs helyi fogyás!
Tehát van rajtam 5-6 kg felesleg és azt szeretném leadni kb. 2 hónap alatt, ha lehetséges. Bár szerintem sokkal többet számít, hogy látszatra mennyire szembetűnő a fogyás.
Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy ez a felesleg lemenjen. Esetleg ötletek, hogy mit sportoljak?(A futás sajna kizárva a rossz térdem miatt.) Meg persze étrendváltoztatásra is gondoltam. Előre is köszi a segítő embereknek. :)
2013. júl. 8. 19:41
1/1 Simon0211 válasza:
A céljaid reálisak! Nagyjából 1 kg zsír elégetésére képes a testünk egy hét alatt (ha több megy le rólad, garantáltan izom). Ha eddig semmit nem edzettél a legeslegjobb zsírégető eredményt úgy érhetnéd el ha heti 3-szor súlyzós edzéseket végeznél illetve a többi napon valamilyen aerob edzésformát mint például sétálás, biciklizés stb. De azt fontos tudnod hogy egy jó diéta 90%ban az étrenden múlik nem pedig az edzésen. Viszont az étrendről nincs nagyon türelmem most kisregényt gépelni ide. Viszont ha írsz személyesen, adok skypos elérhetőséget ahol segíthetek összébb szedni az étrenddel kapcsolatos tudnivalókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!