165cm és 90kg vagyok Fogyni szeretnék. Valaki hatásos módszert? 15/L
Az elmúlt időben ért bántalmak, és amiért utálom a testem, elhatároztam, hogy legyfogyok. Szeretnék számomra elfogadható testet. Szerintetek úgy tudok fogyni, ha naponta, kétnaponta eljárok futni, hetente úszom, kiiktatom az étrendemből a kenyeret, pékárukat, tésztát, rizst, zsíros és olajos ételeket, édességeket és sok gyümölcsöt és zöldséget eszem?
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!
Köszönöm a válaszokat!
És a csökkentett adagokkal már sikerült valamennyit fogynod? A mozgás az jó, azt csináld. :)
Sok zöldség, gyümölcs is oké,de egyél húst is mindenképp! A lisztet, cukrot kerüld, és többször keveset egyél.
Én is így diétázom, eddig 6 kg -
Sok sikert, és kitartás!
Ajánlom a fogyókúra kategóriában előtted feltett kérdéseket és a rájuk adott válaszokat.
Igen ha pékáruk helyett zöldségeket eszel akkor fogyni fogsz, a gyümölcsökkel kapcsolatban nem lehet tudni hogy reagálsz. Valaki nem fogy velük, mert sok cukor van bennük. Ha zsírt, húst, zöldséget eszel akkor fogyni fogsz, ezekben lényegében semmi cukor nincs.
TaplalkozasHarcmuves!
veled már össze futottam én edzettem és és zöldségeken meg húson élek egy hete és nem fogyok hízok!! híztam 1,5kg-t :( így lettem 71,5 kg tényleg el kell hagynom a tejet...:S még egy év és olyan súlyban leszek mint a kedves kérdező:S tudjátok mit csajok ki probálom a dinnye diétát igaz csak viz fog le menni de meg látjuk... elegem van az izomlázból meg a rohadt húsból,hal kombinációból ... meg mellé mozogj sokat kösz szépen mikor bedurrannak az izmaim a zsír alatt és olyan leszek mint egy rozsdás robot az izomláztól inkább leszek csofadt de vékony mit izmos és sovány elegem van...
15 évesen ekkora túlsúllyal TILOS itt tanácsot kérni és otthon kísérletezgetni, mert nagyon könnyen lesz a rossz tanácsok hatására 100 kiló a 90-ből.
A szüleiddel keressétek fel a háziorvost, kérjetek kivizsgálást. Ha betegség okozza, kezelni kell, mert anélkül csak tovább hízol. Ha egészséges vagy, vagy már megkaptad a gyógyszereket, forduljatok dietetikushoz, aki megtanítja a szüleidet (hiszen ők vásárolnak és főznek) arra, hogyan kell normálisan táplálni egy 15 évest.
A futás nagyon nem ajánlott, nagyon hamar tönkremennek az izületeid a térdedben, mert durván 30 kg túlsúly van rajtad. És utána egész életedben fájni fognak, mert az nem gyógyítható.
Kérjetek szakszerű segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!