Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165cm és 90kg vagyok Fogyni...

165cm és 90kg vagyok Fogyni szeretnék. Valaki hatásos módszert? 15/L

Figyelt kérdés

Az elmúlt időben ért bántalmak, és amiért utálom a testem, elhatároztam, hogy legyfogyok. Szeretnék számomra elfogadható testet. Szerintetek úgy tudok fogyni, ha naponta, kétnaponta eljárok futni, hetente úszom, kiiktatom az étrendemből a kenyeret, pékárukat, tésztát, rizst, zsíros és olajos ételeket, édességeket és sok gyümölcsöt és zöldséget eszem?

Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 8. 03:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

9. Hello!

Írok privátot!

2013. júl. 8. 10:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Jokat irtal nagyon, csak tartsd is be, így le fogsz tudni fogyni. Kb ezeket csinaltam en is, de ne akarj tul gyorsan lefogyni. Novemberben voltam 88kg, most 62 vagyok...
2013. júl. 8. 10:56
 13/19 poiu ***** válasza:

Étrend: jó. Tökéletes akkor lenne, ha a zsírt nem iktatnád ki teljesen. Nyugodtan locsold meg a salátádat olivaolajjal.

Mozgás: bringa és úszás jó, de ne fuss. Sétálj, csinálj nem ugrálós tornát, egy kis erőedzés nem ártana, hogy ne izomból fogyj.

2013. júl. 8. 11:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Futást felejtsd el! Ízületeid miatt, és el is deformálódhat a lábad. Az úszást szintén! Attól csak debella 20 éves leszel nagy vállakkal és háttal. Iszonyat aránytalan! Egyelőre elég ha a kaján változtatsz! Fél-egy év alatt le kell menjél 65-re és onnantól lehet sporttal formásítani. De csakis fokozatosan!
2013. júl. 8. 13:46
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Orvosnál még nem jártam, de ezek szerint fogok tenni nála egy látogatást. Tudnom kéne valami olyan dolgot, ami az orvos számára fontos lehet, mielőtt elmegyek hozzá?

A térdeimmel sajnos már jól elbántam. És már megbántam. Mindig mozogtam valamit. Mivel nagyon hajlékony vagyok, elmentem egy tánctanár barátom órájára. Ő klasszikus orosz balettot tanított, ami őszintén szólva nem egy térd kímélő tánc fajta. Szóval az ő óráira két évig jártam, utána költözés miatt abba kellett hagynom. Ebben voltak spicc cipős gyakorlatok is. Azt hiszem elfelejthetem a futást. Még egy kérdésem lenne: a dietetikus pénzbe kerül?

2013. júl. 8. 14:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Dietetikus nem kerül pénzbe, de olcsó húsnak híg a leve.

Nyilván nem könnyű vadidegen emberekkel egy kis fórumon beszélni táplálkozástudományi kérdésekről.. de hidd el még ez is értelmesebb, mint amit a dietetikusokba belenevelnek és amit mondani tud. Nagyon korlátozott és egysíkú a tudásuk.

Dietetikushoz úgy érdemes menni (mint én): elmondom hogy húst eszem, zöldségeket, gyümölcsöt. Lemér, mérleg kalkulál egy (alacsony) testzsír arányt, és megbeszéljük hogy tök jól vagyok. Nem, nem eszem lisztet, semmilyen fajtát. Nem, nem hiányzik, nagyon szeretem a zöldségeket.

Viszlát

Viszlát.

:D

Térded megerősödik még, csak ésszel végezd az edzést.

Orvoshoz nem kell semmi spéci, majd vért vesznek és el kell küldeni hormon vizsgálatra.

2013. júl. 8. 15:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem bántásból kérdem,de tényleg!!

Hogy tudtál így elhízni?Még csak 15 éves vagy?

Gondolom nem egyik napról a másikra történt.

Nem láttad magad a tükörben,hogy rossz úton haladsz?

És a szüleid sem látták?Nem mondták?Nem tettek ellene semmit?Szerintük ez jó így?

Tényleg nem bántani akarlak,csak megérteni ezt.

És érdekel,hogy lehet eddig eljutni.

Amugy nagyon jó lesz amiket leírtál.

Sportolj,és étkezz egészségesen!

Nincs fehér kenyér,liszt,pékáru,cukor,édesség,zsír,tészta.

Egyél csirkemellet,salátával.Halat,sovány húsokat,főzeléket.Hidd el,ha kitartó vagy sikerülhet lefogyni!!Hajrá!! :)

20/L

2013. júl. 9. 00:07
 18/19 A kérdező kommentje:

Kis koromtól kezdve szerettem enni. Inkább az ízeket szerettem, de ezzel akkor még nem votam tisztában. A szüleim nem foglalkoznak a súlyommal, azt mondják, ha jól érzed magad a bőrödben, nem számít. Szerintem meg igenis számít, mert nagyon egészségtelen így élnem.

Visszatérve a témához, a családom kiskoromban soha nem kontrollálta, hogy mennyit ehetek, ezért én mindig többször vettem az ételből, mint kellett volna. Az utóbbi 5-6 évben kezdtem felfigyelni arra, hogy mennyire el vagyok hízva. Persze kisebb koromban nem voltam 90kg. Januárban kórházban voltam és azóta evészavaraim vannak. Ezért nőtt hirtelen a súlyfelesleg.

2013. júl. 9. 01:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Sose foglalkoztam vele mennyit eszek, szeretek enni és szeretem a jóízű kajákat.

Sokat eszem, sok húst és zsírt, sok zöldséget (bár ez nem képvisel nagy energiatartalmat nyilván).

De kevés szénhidrátot eszem, kenyér-tésztafélék semmit. Ha igen kemény edzésem volt akkor rizst szoktam enni utána, de ezt a rossz szokást el fogom hagyni már.

2013. júl. 9. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!