Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hatékonyan...

Hogyan tudnék hatékonyan fogyni? A történetem bővebben:

Figyelt kérdés

A télen még 57 kiló voltam, azóta híztam 6 kilót,pedig nem változtattam semmit az étrendemen. Nagyon szeretnék újra olyan lenni mint télen. Mit tanácsoltok? Hogyan érhetném el tartósan?

166cm vagyok egyébként

2013. júl. 7. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem bevált a 20 perc sétálás 100 kalória 35 perc futás 200 kalóri én 167 cm voltam 70 kg most már csak 60 10 kg fogytam ettől 2 hónap alatt
2013. júl. 8. 10:25
 2/3 anonim ***** válasza:
1 vagyok megint 60 kg
2013. júl. 8. 10:25
 3/3 anonim válasza:
Lefekvés előtt ne egyél kb3óráig,ne egyél egészségtelen kaját,csoki max reggel(reggel szabad,ezzel fogyott rihanna is) és ne igyál üdítőt(cukrosat). Igyál sok vizet.én elég rossz kondiban voltam,de elkezdtem futni és a napi coopert ha lefutod(12perc) plusz az oda-vissza út(mondjuk 10-15perc) napi lassú kocogás abszolút nem megerőltető. Kis kocogás,kevés édesség reggel,este ne nagyon egyél és ez bejön
2013. júl. 11. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!