Szerintetek az alábbi étrenddel tényleg lehet 10 nap alatt 8 kg-t fogyni?
Köszi a válaszokat! Akkor ez felejtős...
Amúgy 167 cm vagyok és 76 kg.
Akkor veszel sonkát, kolbászt, szalonnát (vagy ha úgy szimpatikus akkor csirkemellet)
És cukkinit, paprikát, paradicsomot, salátát, káposztát, és meg is van a fogyózós de tápláló étel alapanyag a hétre.
Én például ma 'vadászat' vagy inkább gyűjtögetés útjába illesztem a Lehel csarnokot (Budapet) mert rendeltem némi kedvezménnyel kérem szépen egy nagyon bio legelős, természetes takarmányon tartott állatokból készült kolbászt. Jó, ez kicsit drágább, ebből már halat lehetne venni, igaz.
Na most nekem ugye nem fogyáshoz kell, szimplán maximális erőre és vitalitásra van szükségem, hosszú távon pedig egészségre. Ezért a sok zöldség és a húsok. Éppenséggel ez egybeesik azzal ahogyan a fogyózóknak is enniük kéne, de ez biztos csak véletlen
(véletlen: a szervezetet a normális módon működtetni, mert ekkor lesz erős és ellenálló, szálkás és egészséges, micsoda véletlen).
!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!