Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minden nap futok és biciklizek...

Minden nap futok és biciklizek. Fogyhatok így?

Figyelt kérdés
Még szoptatom a kisbabámat, ezért egyelőre nem szeretnék agresszív diétába kezdeni, a tejecskéhez muszáj rendesen ennem, viszont szeretném előkészíteni a testem a szoptatás utáni időszakra. 160 centi magas vagyok és 65 kiló. Minden nap kb. 20 percet futok, és 40-60 percet biciklizem dimbes-dombos terepen. Számíthatok fogyásra? Egyelőre az édességeket száműztem a mindennapjaimból, csak ezzel 4 kilótól megszabadultam már. Valakinek valami ötlet?

2013. júl. 5. 00:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Simán fogyhatsz. Én is elkezdtem a nyár elején futni és belekezdtem a saját testsúlyos edzésbe (calisthenics).Eleinte csak fél órát futottam ,de most már sima az egy óra is :) Szép lassan emeltem minden nap az időt :) Vasárnap az persze pihenő nap van. Ja és egy hónap alatt lement 5 kg. Az étrendemre is ügyeltem amennyire csak tudtam , próbálok inkább fehérjedús kajákat enni.
2013. júl. 6. 12:23
 12/12 A kérdező kommentje:

A jóga egyébként szimpatikusnak tűnik, már amennyit láttam/hallottam ezzel kapcsolatban. De itthonról nem nagyon tudok eljárni sajnos, ennek a napi kb. 1 órának is örülök, mert ez is csak akkor jön össze ha a férjem itthon van és vigyáz a gyerekekre. Gondolom itthon magamtól meg nem fogok tudni megtanulni jógázni. :/

Utolsó, gratulálok a sikereidhez! Nagyon ügyes vagy! Igyekszem én is a jó úton járni, de egyszerűbb lesz a dolgom ha már nem szopizik majd a babám. Egy böjttel fogom kezdeni ha eljön majd a napja... :)

2013. júl. 7. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!