DIÉTA?! Olvassátok el légyszíves?!
Sziasztok.
13 éves lány vagyok 157 cm, 67-8 kg. Nagyon szeretnék fogyni. Főleg a hasamon és a combomon,fenekemen van háj. Tudom, hogy ehhez diéta kell, meg mozgás. A mozgásom úgy néz ki, hogy hétfő kedd futás, legalább 30 perc. Szerda pihi, csütörtök bicaj 1 óra. péntek futás, szombat pihenőnap és vasárnap ismét 30 perc futás. Így megvan a 2 pihenőnap. Ennyi mozgás elég? Vagy valamit még csináljak. Elkezdtem az Insanity-t is, de egyedül nem tudom csinálni, mert beleunok. Az elején még végigcsináltam a videókat az első hétig, izzadtam is mint egy ló. De aztán meguntam és inkább futok+bicajozok. A cukrot, lisztet ezennel a péksütit,kenyeret valamint a csokikat meg fagyi meg semmi ilyenek nem eszem. Amikor van itthon túró akkor este benyomom, meg natúr joghurtot szoktam estére, vagy délután. És akkor van az az édesítőszer, az az a folyékony cucc, igaz? Olyant vegyek, szerintetek, hogy ha esetleg kell valamibe amibe nélkülözhetetlen a cukor. Vagy ez ugyan az mint a rendes cukor csak folyékonyba? (Bocs, semmit sem tudok erről.) Ja, és tarthatok 1 hetes léböjt kúrát?!
Nocsak :)
Milyen 'szélsőségesnek' tetszik lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!