Szerintetek mit kellene csinálnom? (légyszíves olvassátok el)
Ami ellene szól:
1. családtag, még ha nem is vér szerinti, ha szakítotok (márpedig mi szól örökre 15 évesen), akkor gáz lesz. És nem egy-két alkalomra, hanem minden családi eseményre a jövőben gáz lesz.
2. Idősebb, szexet akar. Te meg elvakult vagy, olyasmibe fogsz belemenni,amit te még nem akarsz. Aztán vége lesz, és még rosszabbá teszi a találkozásokat az 1.es pontban, mert nem csak hogy jártatok, de ő volt neked az első. Brrr... :S
Ez nagyon gáz.
Az meg, hogy 15 évesen szereted, talán most úgy érzed mellette szól, de nem adok csak néhány hónapot és simán más fog tetszeni. Nem nézem le az érzéseid, de szerintem te is tisztában vagy azzal, hogy milyen gyorsan változol. Hagyd ezt a srácot a fenébe, és keress olyat, aki korban jobban illik hozzád,és akivel nem bonyolítod a családtagjaid mindennapjait pluszba. Legalább otthon nyugi legyen.
Szia!
Tudom milyen szerelmesnek lenni , és azt amikor bármit megtennél érte , de ott van a DE ő a rokonod , és időss hozzád .
Én sajnos tudom milyen hisz 17 évesen egy hasonló kapcsolatból született egy kisfiam .. amit azóta megbántam mert 17 évesen semmire nem vagy keszen de így hozta a sors, bízd magad a sorsa .
Gondolkozz!
Aranyos veled mert meg akar húzni aztán pár használat után eldob.Jó lesz ez így? Ő megnyalja a szája szélét te meg sirathatod a leányságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!