Szerintetek mit kellene csinálnom? (légyszíves olvassátok el)
Figyelt kérdés
Na szóval vagyok én, (15l) apám (akit 6 éve ismerek )és neki a barátnőjének van két tesója az egyik 24 éves és fiú a másik pedig nem sokára 17.a fiatalabbikkal "összejöttem".de nem tudom,hogy ez jó ötlet-e mert ugye ha szakítunk akkor gáz lesz találkozni és a fiú már alapból nem szűz és attól félek ha összejövünk akkor előbb vagy utóbb gáz lesz mert én még csak pár napja múltam 15 és 1-2 évig még nem akarom elveszíteni a szüzességem ő meg majd biztos akarná pár hónap után a sexet.úgyhogy nem tudom mitcsináljak mert szeretem őt de félek ,hogy mi lenne meg,hogy jó ötlet-e ez az egész.2013. jún. 19. 12:23
11/12 anonim válasza:
Mi az hogy szerelem
15 eves vagy fogalmad sincs rola.
Az igazi szerelem ott kezdoduk ha magad becsulod es szereted igy nem mesz bele buta dolgokba ez az alap agyad hasznalod hiszen gondolkodo ember vagy nem osztonallat.
Jon meg 100 masik szebb jobb aranyosabb aki nem csaladtag (ertem nem verrokon de csaladhoz tartozik)
Felejsd el a fiut koncentralj sulira sportra baratnokre
12/12 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyire érdekel titeket,hogy azóta mi történt de elmondom.Voltam vele nyaralni több mint egy hetet ott nagyon jóban lettünk.Azóta ilyen legjobb haver szinten vagyunk egymással és 7 napból legalább 3-at vele töltök.Még mindig szeretem,de jobb ez így:/
2013. júl. 10. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!