Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » DIÉTA?! Olvassátok el légyszív...

DIÉTA?! Olvassátok el légyszíves?!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

13 éves lány vagyok 157 cm, 67-8 kg. Nagyon szeretnék fogyni. Főleg a hasamon és a combomon,fenekemen van háj. Tudom, hogy ehhez diéta kell, meg mozgás. A mozgásom úgy néz ki, hogy hétfő kedd futás, legalább 30 perc. Szerda pihi, csütörtök bicaj 1 óra. péntek futás, szombat pihenőnap és vasárnap ismét 30 perc futás. Így megvan a 2 pihenőnap. Ennyi mozgás elég? Vagy valamit még csináljak. Elkezdtem az Insanity-t is, de egyedül nem tudom csinálni, mert beleunok. Az elején még végigcsináltam a videókat az első hétig, izzadtam is mint egy ló. De aztán meguntam és inkább futok+bicajozok. A cukrot, lisztet ezennel a péksütit,kenyeret valamint a csokikat meg fagyi meg semmi ilyenek nem eszem. Amikor van itthon túró akkor este benyomom, meg natúr joghurtot szoktam estére, vagy délután. És akkor van az az édesítőszer, az az a folyékony cucc, igaz? Olyant vegyek, szerintetek, hogy ha esetleg kell valamibe amibe nélkülözhetetlen a cukor. Vagy ez ugyan az mint a rendes cukor csak folyékonyba? (Bocs, semmit sem tudok erről.) Ja, és tarthatok 1 hetes léböjt kúrát?!

2013. júl. 4. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, 1 hetes léböjt az durva, főleg egy 13 évesnek, aki nem is profi abban, hogy mit okoz az ilyesmi (én se értek hozzá eleget, ez az egyik oka, hogy nem csinálom ;)). Nincs szükséged ilyen drasztikus dolgokra.

Lövésem nincs, milyen folyékony cuccról beszélsz, szerintem többféle folyékony édesítőszer létezhet, de ezekhez nem értek, leginkább mézet használok, persze azt is ritkán, ilyen tömény cukrokra amúgysincs semmi szüksége a testnek.

Írtad a tejtermékeket, amiket eszel, mi a többi? Szerintem a tojás, zöldség és olajos mag jobb, értem én, hogy nem vagyunk egyformák, de csak divatból nem kell nyomni a joghurtot, úgysincs benne szinte semmi tápanyag...

2013. júl. 4. 10:41
 2/13 anonim ***** válasza:

A folyékony édesítő olyan ,mint a tablettás csak gondolom árban más.

Meg ha valaki sütni akar,vagy túróba akar édesítőt rakni akkor annak jobb a folyékony.(a múltkor nem volt itthon ezért a tablettásat törtem össze)

2013. júl. 4. 11:20
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem divatból eszem a joghurtot, hanem mert szeretem. :) Ja, igen elfelejtettem írni. Szoktam enni tojást is meg persze zöldséget is eszem.

Köszönöm a válaszotokat!

2013. júl. 4. 11:45
 4/13 anonim ***** válasza:

A csirkemell a hal a hiedelmekkel ellentétbe a francia sali (kevés majonézzel és sok joghurttal valamint 12%-os tejföllel)

De mondjuk én a mai napig nem tudom ,hogy fogytam le pedig MINDENT ettem(fagyi,csoki,fornetti,tej,cookie crips)

14/l,162 cm,45 kg(túl jól sikerült)

-36 kg

2013. júl. 4. 13:04
 5/13 A kérdező kommentje:

Azta:O

Egyébként minden nap nem tudok húst enni, mert anyu sokáig dolgozik és mire hazaér fáradt meg minden és nem akarom még ezzel is ugráltatni szegényt, és én meg apu sem tudunk húst rántani, meg sütni meg nem tudunk főzni csak ilyen alapkajákat mint pl. tejbedara, meg tojás és puding. Ennyire terjed ki a főzési tudományunk úgyhogy ha nincs hús akkor, azt eszek amit jónak látok. (nem, nem csokit meg ilyesmi dobozos pudingokat.) :)

Komolyan csak ezeket etted?:O Ha én csak azt enném már mázsás lennék. Nemtudom ,hogy sikerült, de gratulálok!:)

2013. júl. 4. 14:00
 6/13 anonim ***** válasza:

Joghurtot szereted, de ennyi erővel csokitortát is ehetnél, szerintem azt is szereted. Ugyan úgy nem jó egyik sem, főleg fogyáskor, főleg egy gyereknek.

A túró sem jó, de legalább táplálóbb. De húst kellene enned nem túrót.

2013. júl. 4. 14:05
 7/13 anonim ***** válasza:

"Komolyan csak ezeket etted"

Fogyni ezerféleképpen lehet. De nem minden eredmény egészséges vagy szép. Sőt..

2013. júl. 4. 14:37
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem csak ezeket ettem.

Csirkemellet nem tudsz párolni.?

Egy edényt félig engetsz vízzel ,belerakot a húst ,amit úgy fűszerezed ahogy akarod,raksz rá egy fedőd és kis lángon addig párolod még nem megy szét a hús.

Ugyanígy lehet zöldséggel is.

Vagy egy tepsibe raksz csirkemellet ,befűszerezet,öntesz alá vizet és kb 4ek olajat,lefóliázod,megkéred apukádat,hogy mutassa meg hogy kell bekapcsolni a sütőt,addig sütöd még jó nem lesz,leveszed róla a fóliát megpirítod.

2013. júl. 4. 16:48
 9/13 anonim válasza:
szerintem vigyázz az édesítőszerekkel mert elvileg egy részük rákkeltő
2013. júl. 8. 22:06
 10/13 A kérdező kommentje:
végülis nem vettem. :) Inkább teljesen elhagyom a cukros dolgokat.:)
2013. júl. 8. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!