A futás nem nőknek való és bármilyen húst lehetne enni, DE mivel amit írtál az lényegében hús + zöldségevés ezért igen, biztosan fogyni fogsz. Hogy 2 hónap alatt konkrétan mennyit, ezt jobb lenne talán a sorsra bízni. Amennyi a szervezetednek kényelmes, olyan ütemben, azaz 2 hónap alatt annyit.
2013. júl. 2. 16:57
4/8 anonim válasza:
egészen biztosan fogynál, de nem tudnád tartani a diétádat! a futás a lehető legjobb választás, mindent szépen formál :) ajánlanám a kalóriaszámolós diétát, abban nem tévedhetsz, GARANTÁLT!!!! több kalóriát kell égetned, mint amennyit megeszel, ez a lényeg.
ezt elemezgesd! és figyelj oda a szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is. 2 hónap alatt hatalmas változást érhetsz el. sok sikert! ;)
2013. júl. 2. 17:39
5/8 anonim válasza:
Szerintem ,ha ezt betartod annyit tudsz fogyni amennyit jónak látsz.
Egy jó tanács ne vond meg magadtól teljesen amiket szeretsz ,napról-
napra csökkentsd őket .
Én pl úgy fogytam le az első 25 kg ,hogy mindent ettem pl:3fornetti ,2dl tej nesquik gabonapehellyel stb.
Csak ezután voltam buta.
Bár ,ha mindent előröl kezdhetnék akkor sem változtatnék meg semmit.
Sok sikert
2013. júl. 2. 17:44
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!:))
2013. júl. 2. 19:52
7/8 anonim válasza:
Hmmm.. még én is tudnék mit tanulni úgy látom.
2013. júl. 3. 00:14
8/8 poiu válasza:
Ha ezt tudod tartani, akkor fogysz. De ne tartsd. Minden nap nem érdemes futni, különösen ha nem vagy edzésben. 3 nap futás, 2 nap erőedzés vagy valami más mozgás jobb lenne. Csirkemellet enni hónapokig unalmas, ehetsz nyugodtan más húsokat is, ha zöldséggel eszed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!