Gyűlölöm magam. Hogyan fogyjak?
Figyelt kérdés
14 éves vagy, és 77 kg 165 cm. Tudom,rohadt dagadt vagyok és tiszta striás a lábam. A nyáron szeretnék,muszáj fogynom. Most fogok nyúlni is, most jön el nálam ez az időszak. Attól félek,hogy nem fogok magamnak sose párt találni,hogy örökre ilyen maradok. A családom alapján nem is lehetek sose vékony, 10 évig úsztam,nagyon kiizmosodtam nagyon féles vállam is lett. Abbahagytam mert nem fogytam csak erősödtem. A genetika és a sok evés is benne van,hogy ide jutottam. Mindent megteszek,de még is ilyen vagyok. Kérlek segítsetek,hogyan fogyjak le vagy 10 kg-t. Sértő és piszkáló kommentekkel hagyjatok.2013. júl. 2. 16:22
1/3 anonim válasza:
Kérd meg a szüleidet, hogy segítsenek. Ne egyél semmi cukrosat és liszteset.. Meg kell állnod.. Nem lesz könnyű, de itt csak az akaraterő segíthet.. Szánd el magad!
2/3 anonim válasza:
Rendezd egy barátod, pszichológus vagy pap/lelkész segítségével az önutálatodat.
Ragaszkodj a zöldségeken, húsokon alapuló táplálkozáshoz és kerüld el a cukros, tejes, keményítőben gazdag élelmiszereket. Lényegében csak ennyi kell.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ha "nagy" (izmos)vagy az nem baj. Én a helyedben sportolnék, tudod, hogy a háj nem fog felszívósni attól, hogy napi eggyel kevesebb kenyeret eszel. inkább sportolj, és akkor a áj izommá alakul át :) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!