Hogyan fogyjak?
Tanács kellene, 157cm vagyok és 55kg(15 éves lány)
És 5kg-tól akarok megszabadulni! Reggelire eszek egy félpohár gabona pelyhet(teljes kiőrlésűt), aztán ebédig nem eszek semmit, ebédre húsi, vagy tésztát de keveset, utána pedig néha gyümit szoktam vacsizni, néha délután lecsúszik a torkomon egy pálcikás jégkrém( vagy azt nem kéne??)
Reggel a kertben leszoktam futni 10 kört, itthon focizok, és 5 óra fele lemegyek az edzőterembe!
Javasolnátok valamit még, vagy esetleg valamit nem jól csinálok, válaszolhattok privátban is!! :)
Röviden: csak húst és zöldséget egyél, némi gyümölcsöt, gombát vagy olajos magokat. De az alap, a legtöbb a zöldségek és a hús.
Ami a felsoroltak közé nem tartozik, az már csak ártani fog és/vagy a fogyásodat lassítja, ellehetetleníti.
Ilyen a gabonapelyhed, a tejes-cukros jégkrémed, a tészta ebédkor. Vacsorára nem jó a gyümölcs, nyugodtan vacsorázz de akkor az is hús+zöldség legyen. Nem nagy hiba a gyümölcs, de ha már odafigyel valaki az étkezésére, akkor célszerű a fogyásnak egy nappali köztes étkezésnek lennie. Nem kell 1-2 almánál több gyümölcsöt (és gyümölcscukrot) elfogyasztani.
Egy 15 éves lánynak komoly edzésre lenne szüksége, az egész testet átmozgató erősítésre, úszásra, jógára vagy pilatesre, harcművészetek gyakorlására (rendszeres mozgás önvédelmi készség javítása céljából).
Kis futás a kertben az semmi, sajna :)
Lehet hogy nagyképű vagyok (és, senki sem várhatja el hogy tökéletes legyek #1. #2. van mire...)
DE LEGALÁBB A SEGGEM NEM ZSÍROS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!