Hogyan erhetem el ezt az alakot? Egyeltalan lehet-e olyan az alakom, mint az ove?
Szoval nekem nagyjabol ilyen a kinezetem:
es olyan alakot szeretnek magamnak, mint amilyen a Bella Thorne. Kepek:
Normalis vaalszokat varok es nem olyanokat, hogy Bella Thorne-nak nincs jo alakja, csont es bor, mert szerintem jol nez ki es mindenki(na jo, van kivetel is) a karcsu lanyokat szereti.
Mit kell csinaljak, hogy ilyen alakom legyen? Ha sokat mozgok es odafigyelek az etkezeseimre sikerulhet?
NAgy valószinüséggel ilyen alakpd soha nem lesz, mert a csontozatod nem olyan.
Most kb 5 kg fölösleged van (persze magasságtól is függ), viszont a hasad igen nagy a többi részedhez viszonyítva. Ezért részben fogyni kellene, de sokkal inkább formálni az alakodat.
De ha odafigyelsz az étkezésedre (sok zöldség meg gyümölcs, elegendö fehérje és kevés szénhidrát meg csipsz és hasonlók), nem eszel túl sokat vagy túl keveset, emellett elkezdesz rendszeresen sportolni, akkor pár hónap alatt csinos lehetsz.
Hasonló lehet.
De hát ehhez következetesen alacsony inzulinszintet kell fenntartanod, nézd meg igen karcsú a Thorne. Lényegében nem sok zsír van rajta, izomzat se. Csak le kell fogyni, és hozzá hasonló testalkatot kaphatsz.
De akkor biztos hogy 180°-ban változtatni kellene a mostani táplálkozásodon. Edzés opcionális, de persze jó lenne.
Nagyon kerülnöd kellene a gyorsan felszívódó szénhidrátokat (cukor, keményítő) és a tejtermékeket. Zöldség, hús, zsír, némi gyümölcs, tojás-hal-gomba, nassnak esetleg olajos magvak maradhatnak, ezek nem okoznak gondok, tudnál fogyni ha ezeket eszed.
Ha esetleg már pajzsmirigy problémád van, az is javulhat mert például a fent leírtak azok gluténmentesek is. Ezen viszont egyetlen falat gabona liszt már ronthat, ha ilyen probléma fennáll valakinél.
Szerintem ilyen alakod nem lesz, mert más az alkatod, de ettől még természetesen le tudsz fogyni, és lehetsz nagyon csinos!
Nem csak egyféleképpen lehet csinos valaki.
Mozogj sokat, formáld az alakodat, és étkezz mértékkel!
Az úszás pl. nagyon jó, meg a sok séta/kirándulás is - emellett még szórakoztató is. Persze, ha bírod, eljárhatsz futni/konditerembe is, vagy akár valami más sportot választhatsz. Tök mindegy, csak mozogj sokat.
Már az előttem szólól leírták a lényeget :)
Én annyit irnék hogy ne akarj ilyen gebe lenni, mert ez már nagyon vékony és az a jó ha van egy KIS fogni való a lányokon.
Hajrá! :)
Szerintem elérhetsz HASONLÓ alakot, de az nem egy nyár alatt fog menni(mielőtt te lennél esetleg a következő, aki megkérdezi, hogy lehet egy hét alatt 10 kilót fogyni :))
másfél év alatt, hiszem, hogy el tudnál érni egy ilyesmi formát, mint amit lejjebb linkeltél.
Ahhoz, hogy olyan alakod legyen, mint Bellának nem lehetetlen, de nem is egyszerű.Ha le szeretnél fogyni, akkor amire a legjobban oda kell figyelned az az étkezés.Tökmindegy, hogy mennyit sportolsz, ha közben eszel műanyag kajákat (hamburger...) és édességeket.Fokozatosan szokj le ezekről az ételekről és ne egyik napról a másikra. [link]
Itt kérjél edzéstervet.Hasznos.Én másfél hónap alatt 5 kg-ot fogytam és egy csomót erősödtem.
Gondolom, most teljesen az ő alakjára vagy rákattanva, ezért is igazítottad ehhez a kérdést. De elárulom: nem lesz olyan alakod soha a büdös életbe. Tudom, mert ha elhízok, akkor tök olyan az alakom, mint a tiéd, és mivel széles a csípőnk, 'erős' a csontozatunk, nem lehetünk olyan vékonyak, mint Thorne. De ez nem baj! Bár ízlések és pofonok, nekem a karcsú, izmos, homokóra alakú lányok (amilyen én is vagyok fénykoromban, bár teljesen karcsú sose voltam) jobban tetszenek, úgyhogy én meg vagyok elégedve ezzel az alakkal. Csak az a baj, hogy ha hízunk, nagyon hülyén hízunk. Szoktam nézni, hogy néhány duci lány milyen szépen, arányosan hízik, nekem meg a csípőmre megy minden, aztán a fenekemre :( Ráadásul ha nem sportolok, egyből elkezdek hízni :/
Amúgy diéta és mozgás.
Adj magadnak 1 évet és rájössz majd hogy nem ez a jó alak hanem az ilyen pl [link]
hány kg és cm vagy?
Koszonom a valaszokat!
Igazabol nem az o alakja az idealom. Elegge rossz kedvemben voltam amikor kiirtam, nagyon elegem volt (es van), hogy mert nem lehet nekem is olyan a genetikam, hogy barmennyit ehetnek, mert nem hiznek. Ezert tettem ki Bella Thornet kepeit idealnak. Pontosan nem tudom, hogy milyen magas vagyok. Juniusban 151 cm voltam es jelenleg 58,5kg, de voltam egy kicsivel tobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!