Fogytam és megereszkedett a fenekem. Bár előtte sem volt valami túl feszes. Mivel érhetem el, hogy feszes legyen?
Figyelt kérdés
Mozgásszegény életet éltem évekig, mostmár jobban odafigyelek erre is, meg próbálok egészségesebben táplálkozni. Konkrét mire kellene odafigyelnem? Leginkább külső combbal van problémám, meg hogy a fenekem "lóg". Vissza szeretném tornázni a helyére.2012. dec. 25. 11:44
1/6 A kérdező kommentje:
Fogytam is amúgy, 51 kilóról 48-49-re, ekkora fogyás az én magasságomon eléggé meglátszik, 161-162 vagyok, és főleg combra-fenékre megy a felesleg.
2012. dec. 25. 11:49
2/6 anonim válasza:
Járj kondizni, vagy otthon edzz! :) Linkelek pár edzést, amit én is szoktam itthon csinálni, és formásodik tőle a feneked:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL1c41tQdiDhP7EYs3hRygN..
4/6 anonim válasza:
Sok fenék- és combizomgyakorlatot csinálj.
Nekem a biciklizés jött be, mert utálok nekiállni edzeni, de elmenni tekerni egyet, az egész más :)
5/6 A kérdező kommentje:
Ebből a videóból is szoktam gyakorlatokat csinálni, amit innen rendszeresen (napi szinten igyekszem őket csinálni) az a következő: 0:40-1:20, 2:50-5:20, 8:50-9:54 (bocs igy egyszerűbb mint körülírni). Ezeken kívül kitöréseket, guggolásokat, szóval minden gyakorlatot kifejezettem fenékformálásra kerestem. Kaják közül pedig csökkentettem a kenyeret, tésztaféléket. A chipseket, szénsavas üdítőket kiiktattam, csokit, édességet eszem, de nem annyit már, mert régebben, amikor pl unalomból ettem és mondanom sem kell, hogy meg is híztam.
2012. dec. 25. 13:27
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon jó megnéztem a linket, és csinálni fogom a gyakorlatokat, köszi! :)
2012. dec. 25. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!