Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezeket megvalósí...

Hogyan tudnám ezeket megvalósítani? Mit mozogjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon le szeretnék fogyni. Nagy hasam volt, de mára sikerült ezt megváltoztatni már nincs akkora, de ott alul olyan mintha odagyülne és ott dudorodik. Nagyon szeretnék lapos hasat. Illetve még kisebb combot, és vádlit. Mit sportoljak? Ja, igen persze diétás étrenddel, ehhez hozzá kell tennem, hogy nem tudok mindennap csirkehúst enni. Sőt van hogy 1 héten egyáltalán nemtudok húst enni. Diéta ötletek? Mit egyek?

Méreteim:

Comb: 59

Vádli:36

(csak ezeket mértemmeg.)

súly:68 kg

magasság:157

13/L

2013. jún. 30. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szió!

Neked még írok.

Abból indulok ki, hogy nem tudsz minden nap húst enni, de szükséged van egy egészséges testre.

Zöldségeket és gyümölcsöt tudsz minden nap enni. Hát akkor ebből kell gazdálkodnod. Sokkal könnyebb lenne ha minden nap húshoz jutnál, de leírtad hogy ez nem megvalósítható. Se szalonna, se semmi?

Ehetnél például: paprika, karalábé, paradicsom, saláta, ruccola, káposzta, kelkáposzta, paszternák, répa (sárga, fehér) hagyma (vörös, fok, lila, zöld, új, póré) retek, uborka, tök, zeller, spárga, cukkini, pattiszon. Most egy szuszra ennyi jutott eszembe. Esetleg édesburgonyát krumpli helyett, most ennek nem tudom a szénhidrát tartalmát, nem kellene minden nap édesburizni.

Zöldségeket lehet nyersen, párolva és sütve is enni. Célszerű zsírral együtt enni, és puffasztás elkerülése végett célszerű csípős fűszerekkel elkészíteni őket.

Ha tudsz akkor pedig egyél húst. Egy nap minél többféle zöldséget, gyümölcsből viszont nem kell sok. Hogy mi sok? 2 almánál több fölösleges.

Edzeni elmehetnél Jógázni, Pilatesezni, Callaneticsezni, crossfitezni.

Elmehetnél önvédelmet tanulni egy harcművészet edzésen.

Erősíthetnél otthon bodyrocTV vagy Zuzana light videók alapján, vagy akár rubint réka videókra, hát ez a minimum szint mondjuk.

2013. jún. 30. 23:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a gyors választ!:) Akkor megpróbálok minél több zöldséget enni. A gyümölcsöt nem szeretem, csak a málnát. Akkor amikor van hús akkor enni fogok, napi 5 étkezés, csak sajnos ezt sem tudom mindig betartani mert akárhánykor is fekszem le van, hogy már fél 9-kor ágyban vagyok 9-re el is alszom akkor is van, hogy délbe, esetleg 1-kor kelek fel. Nem tudom miért, például ma is fél 3-kor keltem és tök korán feküdtem le. Na mindegy.

Sport. Bicózni és futni elmennék, ami azt illeti a futást tegnap kezdtem. 30 perccel indítottunk, mivel előtte nem sportoltam. Nagyon ki is fárasztott, hát ennyi vagyok. Szóval ma is megyünk majd futni, legalább 30 percet. Bicózni majd hétvégén tudok csak menni, mert egyedül nem szeretek, úgy unalmas és úgyis 10 perc múlva hazajönnék. Így meg, hogy ha van velem valaki kinntvagyunk másfél- 2 óráig és tekerünk. Ja, és nem eszem lisztet,cukrot,krumplit,tésztát,kenyeret és rizst. Túró futás után jó?!

Bocs, hogy hosszú. :)

2013. júl. 1. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:

A fent leírt edzéseket jobbnak tartom a futásnál, mert ízületkímélőbbek és az egész testedet erősítik. Ráadásul a futás csak kis izomfeszükést okoz (még ha el is fáradsz) az erősítés, mondjuk egy guggolás már közepesen nagyot. És ez jobb.

Bicikli jobban kíméli a térded, azt pártolom plusz ha futás akkor az intenzív sprintelés az, amit ajánlok. A monoton, hosszú futást én egyértelműen kerülendőnek tartom.

Azt írtad az 5 étkezést nem tudod tartani, ugye?

Az nem baj, mert sokak szerint a napi 1-2 étkezés, legfeljebb 3 a legjobb.

Hogy miért alszol több mint 12 órát azt ettől függetlenül kell kivizsgálni. Érdemes lenne kitérni az általános erőnlétedre valamint vérvizsgálattal vitamin és ásványianyag szinteket nézni.

Mindenképpen utána néznék a késői kelés lehetséges magyarázatainak, mert nem biztos, hogy egészséges, akkor pedig úgy tartom hogy utána kell nézni. De nem az a baj vele hogy kevesebbszer eszel. Minél tovább böjtöl a tested két étkezés között annál hosszabb ideig alacsony az inzulinszinted, ez zsírégetés szempontjából éppenséggel jó (mint írtam, sokak szerint).

2013. júl. 1. 00:35
 4/4 Molnár Tibi válasza:
A futás fontos probálj meg egyre nagyobb tempóban futni.Melegítőben ha van rá alkalmad akkor lépcsőzés és ugrókötelezés.Tudom,hogy nem szereted az ananászt,de zsír égető hatása van.
2013. júl. 4. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!