Mi történik 1-2 kocka csokival? (Többi lent)
Köszönöm a választ! :)
(Egyébként mi az az édesség, amiben csak zsír van?:) Esetleg steviát használsz?)
Nem CSAK zsír van benne, de főleg. Steviát ritkán használok, mert nem szeretem az ízét, csak gyümölcsbe jó.
Kókuszzsír és darált mogyoró olyan 1:1,5 arányban, pár szem gyümölccsel (a legjobb a málna, szeder, most épp cseresznyém van, végülis elmegy az is). Nem a legjobb édesség, de azért finom, de én elsősorban azért eszem, hogy jóllakjak vele. Enélkül nem tudnék ketogén napot tartani, igaz, olyanra ritkán vetemedem.
A kókusztej is jó még, ha édesíteni kell valamit. A szénhidráttartalmához képest nagyon édes tud lenni.
Na szval, a csoki televan cukorral dextróz..., magas glikémiaás indexűek ezért a vércukrot hirtelen megemelkezik aztán gyorsan visszazuhan.
Diétában azért felejtős a csoki mert a vércukorszintednek stabilnak kell maradni nem szabad hogy ingadozzon
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: végre megvilágosodtam, köszi. :)
edzek,szobabiciklizem,focizok,zsinórlabdázok,úszok :D
Szoktam csokit enni vagy sütit és még is meg van a 4 kockám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!