1 honapig feküdnöm kel combcsonttöréssel. Napi 1000 kalóriát eszek. Mozogni, járni nem tudok. Ennyi kalóriátol elhizok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 17:45
11/12 anonim válasza:
Abban az öt évben, amíg műtöttek négyszer, csak úszhattam és bicajozhattam, minden más tilos volt, és az utolsó műtét után még egy év asszem, azóta mindent lehet, de az előbbi kettő a mai napig jót tesz a csípőmnek. Vannak a lábadban fémek? Lesz mé műtét vagy csak ez az egy kellett?
12/12 A kérdező kommentje:
1,5 hónapja mütötték. Egyszer mütötték amikor a csontüregbe tették a csövet, a csipömnél és térdemnél csavarozták össze. Egy év és jön egy mütét ami neked is volt, hogy kiveszik ezt a fémet. Jövö héten már egy mankóval kell járnom.
Hát nekem hiányozni fog a sport:( De az úszást nekem is javasolták. Nagyon kell vigyázni mert jön a tél,és nem szeretnék elcsúszni. Amugy az időváltozásokat mennyire érzi meg a lábad?
Köszi a válaszaidat:)
2009. okt. 21. 17:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!