Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jók a méreteim?...

Szerintetek jók a méreteim? Mivel javíthatnám?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok

169 cm

52 kg

Mell: 84 cm

Derék: 64 cm

Csiki: 86 cm

Nyár végére 45 kg szeretnék lenni és 60 alá vinni a derekamat. Mivel érhetném ezt el?

2013. jún. 22. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
miért akar minden kib aszott lány negyven kilós gebe csontváz lenni?
2013. jún. 22. 23:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem jók! Túl sovány vagy...
2013. jún. 22. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
híznod kéne gyermekem..
2013. jún. 22. 23:32
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem jó. de 170 centihez 45 kiló nem kevés? izom van rajtad?

" Mivel érhetném ezt el?" Fogyásra gondolsz. Úgy érheted el, hogy nem cukrot meg müzlikét eszel, hanem zöldségeket és állatokat.

2013. jún. 23. 09:09
 5/9 A kérdező kommentje:

hát nem vagyok valami izomtömeg, de az átlagos izom megvan rajtam. viszont szerintem nem szép ha egy nő izmos:) most elsősorban arra gondoltam, hogy a derekamat hogy vékonyíthatnám. mert jó, ha lefogyok, gondolom lemegy pàr cm, de utána?:)

és köszönöm a válaszokat!!

viszont fogynom biztos hogy nem kell, mivel elég jó húsban vagyok, ha a kg alapján nem is tűnik úgy

2013. jún. 23. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Vékonyodni akarsz. Fogyni nem akarsz.

Gondold át mit akarsz, ehhez 14 évesen lehet kell pár nap, áttekinteni hogy mennyire vagy valóban zsíros, miket eszel.. ha kenyeret, joghurtot, cukrokat eszel: akkor van mit fogyni. Ha nem is sok, ezeket el kell hagyni, és szebb lesz a test.

Nem tudom nálad mit jelent az izmos. De az izom határozza meg a formát, ezért az ember aktívan edz. Mindenképpen, mindenki. Ezért nem egy formátlan csont-bőr-zsír alak jellemzi az embert, hanem ha egészséges, alacsony testzsírt ér el akkor az izom kontúrja megadja a szép, egészséges vonásokat.

2013. jún. 24. 07:05
 7/9 A kérdező kommentje:
bocsánat, azt akartam írni hogy híznom biztos hogy nem kell! :D
2013. jún. 24. 11:40
 8/9 anonim válasza:

Nem szép ha izmos?

Az első gondolatom , mikor olvastam, a kérdésed, az volt, hogy te beteg vagy.

Ez a nő vékony és feszes, láthatod, hogy izmos és szerintem ez egy egészséges, szép test.

[link]

Ő pedig(jobb oldali) egy vékony lány:

[link]

Te ilyen leszel, ha lefogysz és nem edzel:D

Így is vékony vagy, inkább sportolnod kellene, nem csont soványnak lenni.

23l

2013. júl. 8. 00:06
 9/9 anonim válasza:
2013. júl. 8. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!