16 éves lány vagyok,160cm 49kg. A méreteim: mell:81 derék:60 csípő:91. Mindenképp szeretnék fogyni. Mit tehetnék a fogyás érdekében?
Ezekkel az adatokkal fogyni? Csontvázakkal laksz?
Kép?
Ezekkel a méretekkel és súllyal semmi szükség fogyni, a fejedben kéne rendet tenni...,
Ha mégis fogysz, azt nem onnan fogod, ahonnan szeretnéd, ez nem "szeretetre" megy..
Majd jön a következő kérdésed: miért lettek csak a melleim kisebbek..
Tedd majd fel, megválaszolom.
Itt van egy kép, bár ez éppen lovaglás közben készült. [link]
Nem érzem jól magam a bőrömben, ezért szeretnék fogyni.46-45 kg-mal már jól érezném magam. Sajnos mivel alacsony termetű vagyok, már pár kg plusz is meglátszik rajtam, főleg a fenekemen. Minden nap végzek feszesítő gyakorlatokat, de nem látok változást.
na szval genetika hogy ki hova szedi fel a felesleget
ha tényleg fogyni szeretnél akkor butaság hogy egész nap nem eszel semmit ezzel akár még hízhatsz is
de neked nincs szükséged a fogyásra
ha mégis akkor szálkásító diéta kell
számolgasd ki a mennyiséget
fehérje :2.5* testsúlykilogramm
sovány húsok, csirkemell, tojás , sovány túró stb
szénhidrát:1.5* testsúlykg
rizs, natúr zab, teljekiőrlésű kenyér/tészta stb
kéne heti 3-4 aerob edzés is 40-50 perces ( futás bicajozás)
egyél 2 óránként ételt!
cukros zsíros lisztes kajákat mellőzd
legközelebb vegyél fel 1 pulóvert mert hideg van! :D
Köszönöm a válaszokat!
Mindennap tornázok, emellett heti 4-5 alkalommal lovagolok. Elméletileg ennek használnia kéne, de a fenekemről nem tudom leküzdeni a felesleget. Sajnos valószínűleg sosem lesz olyan fenekem és combon mint amilyenre vágyom (pl. ilyen: [link] mert alacsony vagyok és az alkatom se olyan. Keveset eszek, főleg zöldséget és gyümölcsöt. Régen nagyon szerettem a csokit, nutellát, sütiket, de most már bűntudatom lenne ezek után...Azért pár fenékformáló gyakorlatot még kipróbálnék!
Én nem értek egyet ezzel, kifejezetten vastag a combom, ami ezen a képen is látszódik: [link]
Pedig itt már 2 hete fogyózok...
akkor csináld azt amit leírtam!
de helyi zsírégetés nincs vagyis ha normálisan diétázol akkor mindenhonnan fogysz, onnan tűnik el utoljára a zsír ahol a legtöbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!