Abba kéne hagynom a fogyózást, ill. normálisak a méreteim?
Első válaszoló: Na kösz,ezzel nem segítettél túl sokat.Nem anorexiás vagyok,csak nincs önbizalmam.
Második válaszoló: Köszi,emiatt most egy kicsit átértékeltem magamban a dolgokat :) Amúgy a narancsbőr sajnos régebben alakult ki,csak mostanáman keztem el foglalkozni vele.
A narancsbőr nem elhízás miatt van. Attól csak fogyókúrával nem fogsz megszabadulni. Méregteleníteni kellene a szervezetedet. A nyers étkezés lenne a legjobb erre (nyers zöldségek, gyümölcsök, illetve "zöld turmix" fogyasztása).
kettes voltam.
15:05: Én adok idegen emberek véleményére,mert úgy gondolom h ők reálisabban meg tudják ítélni helyzetet,mint pl a barátaim,akik már hozzászoktak az idióta dolgaimhoz.Mint ahogy valószínüleg te is adsz a véleményükra,hiszen használod ezt az oldalt.Amúgy meg nem is "látatlan" a vélemény, ezért írtam le a méreteimet és a súlyomat,hogy ezt elkerüljem.
Ráadásul nincs rá szabály, h itt most fogyókúrás tippeket kell adni(persze nem ezeket akarom leszólni,hasznosak ezek),és a kérdésem igenis kapcsolódik ahhoz a témakörhöz,amit bejelöltem.
Nem vágyom rá titkon,h kinyalják a seggem,pláne nem arra,h megmondják,nem kéne fogyóznom.Ha ezt szeretném,nem így tenném fel a kérdést.Amúgy meg,mindenki magából indul ki,ráadásul nem arra vagyok kíváncsi,h szimpatikus vagyok-e neked,vagy sem.Erről ennyit.
Én is segítséget,tanácsot kértem,ahogy ti is teszitek.Ezt meg is kaptam a második válaszoló formájában.Ha te csak arra vagy képes,hogy álszentnek tüntess fel és találgass,h én biztos ezt és azt akarom,ráadásul még egy normális,kultúrált,vulgáris kifejezésektől mentes választ sem bírsz benyögni,amivel segítenél,akkor inkább ne is írj ide és hagyj engem békén.Ne rondíts bele a napomba,amit már valakinek sikerült feldobnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!