Milyen fogyózást ajánlotok? (olvasd a leirást, ott leírom: kaja/mozgás/szerek) 25F
176cm 90kg fiú vagyok
Fogyni kéne ~15kg-t
- kaja táblázatokat nem akarok böngészni/az alapján számolni, mert nincs időm/pénzem úgysem azt enni (ebédre menzakaja amit eszek, de nem túl sok, és relatíve egészséges) Reggeli/vacsora/snack mit ajánlotok?
- mozgás: mindenhova biciklivel közlekedek a városban, napi kb 40perc min. Ezen kívül más nincs.. ötlet valami hatékony de nem sok időt elvevő sportprogramra még?
- szereket nem szedek jelenleg, csak sima multivitamint, de azt nem a fogyás miatt. Ötlet hogy mit lenne érdemes?
valamennyit igen, de az egész napot nem tudom rászánni (volt hogy egy hétig tudtam, mert akkor volt hegymászós nyaralás, akkor az meg is látszott)
de hát ugyebár a hétköznapokban ez senkinél se így megy
pénzben meg szintén értelmes korlátokon belül..
kaját viszont készen szeretnék venni, számolgatni nem akarok:D
Étkezésről akkor nem írok, mert feleslegesnek érzem. Nyilván tiszta forrásokból származó kaját kellene enni, csirke, rizs, zöldségek, adott mennyiségben.
A biciklizés jó a fogyáshoz. A napi 40 perc mondjuk a nullával egyenlő, mert gondolom reggel 20 perc meg délután 20 perc, vagy 4x 10, ami mondjuk semmi. Két naponta 30-40 kilómétert javaslok. Emellett a szénhidrát folyamatos visszavételét napi 150 gramig.
Köszi:)
Szénhidrát miben van sok?
Ilyen alap ételeket tudnál mondani, ami reggeli/vacsora-ra jó? (egyszerűeket, akár kb készen boltban vehetőeket)
Gondolom kenyeret kerülni kéne..
pl ez így jó?:
reggeli: műzli+gyümölcsjoghurt
ebéd menzakaja (tésztát ne nagyon gondolom, helyette valami húsos, vagy halas, körettel)
vacsora: itt szoktam kenyeret+hozzávalót.. mivel lehetne kiváltani?
És amúgy a bringa mellett: kb mennyi sétával-gyaloglással lehet kiváltani egy ilyen 30-40km-s túrát(csak hogy ne mindig bringa legyen)
Napszak az mindegy a sportra?
Köszi a válaszokat előre is
reggeli-
zabpehely, natur joghurt, gyümölcs
teljes kiőrlésű kenyér, sonka, sovány sajt, főtt tojás, körözött, tojáskrém, zöldség
vacsora-
túró, gyümölcs
hús, zöldség
hal, zöldség
tojás, zöldség
light mozzarella golyók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!