Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » EGész héten ügyesen tartom a...

EGész héten ügyesen tartom a fogyókúrát, aztán hétvégén belémbúik a kisördög. Ti is így vagytok?

Figyelt kérdés

EGész héten csak csirkehúst ettem, zöldséget, gyümölcsöt, nem is kívántam mást, le is ment 1 kiló.

Aztán tegnap kimentem sörözni, 2 sör, utána persze baromira megéheztem, bevágtam egy gyrost. Ma meg, ebédre hozott anyósom sülthúst szlamakrumplival, persze, hogy ettem egy kis krumplit is. Aztán még fagyit is estére... tuti visszahízom azt az 1 kilót.

Hétvégén ti is elengeditek magatokat?

2013. jún. 22. 19:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Bújik
2013. jún. 22. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:

A válasz nem is bonyolult: akkor még nem vagy kész a fogyókúrára igazán.

Másfél évig játszottam ezt, max egy hét és elbuktam.

Aztán valami történt, eldöntöttem, hogy elég volt. Azóta nem hat meg a hétvége, ha mellettem esznek, nem csábulok el a csokira, cukros lötyikre.

Szerintem amíg nincs igazi elhatározás, addig csak megy az erőlködés feleslegesen.

2013. jún. 22. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
En het kozben is azt eszem, amit akarok, es hetvegen is felemelem a seggem es elmegyek edzesre...szoval, tartom a fogyokuram hetvegen is ;)...a kulombseg, hogy en eletmodot valtottam, te viszont kinzod magad valami kuraval, amit ha abbahagysz, akkor hogy fogod tartani az alomtomeged/alakod?
2013. jún. 22. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Az előzőhöz hasonlókat tudok mondani (bár nekem még dolgoznom kell a majd' mindennapi edzésen, nem mindig jön össze s annyi, mint szeretnék).

Nekem a sör étel, csak nem jóllakottan tudok inni, 1-2 decit s azzal jóllakom. Többször kéne innom, tudom én, de akkor kilógnék a majdnempaleóból, ami nekem úgy fekszik :P

A krumpli és a fagyi annyira nem tűnik feltétlenül tragédiának, bár nem tudom, mennyit ettél és mennyire vagy hízékony ésatöbbi. A hússal annyira nincs baj (nem támogatom az iparit, de nem a hízás miatt s ez mindegy most).

A kisördög az első hónapokban bújt belém néha, de akkor még azt se tudtam, mivel lakjak jól... Most már kialakult, megszilárdult az életmódváltás és jó nekem.

2013. jún. 22. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!