Milyen egészséges recepteket tudtok?
Rengeteg nagyszerű recept van :D Nekem minden ételem igen finom, márpedig jópár van belőle naponta ;) Igaz, nagyon sok mindent szeretek...
Igen, a gyümölcsturmix kellemes, lehet vízzel és kókusztejjel is, én vízzel és olykor egy kis dióval szoktam. Igaz, ennyi gyümölcsöt ritkán eszem (most szezonban igen, de a fáról, illetve a hűtőből, dehogy csinálok vele bármit, eredeti állapotban a szép és jó és egyszerű).
Ez még gazdagabb cukorban, de kevés is jó a csokivágyra (ami remélhetőleg nem fizikai csokivágy, mert az valami problémát, hiányt jelez nagy eséllyel. egy testnek alapból nem kell csoki), legalábbis nálam (már amíg volt csokivágyam, már sosincs): érett banán+kakaó (többnyire kell még bele plusz édesítés, én egy kis mézet használok, ha így lenne) -> poénos, banános csokipuding, szerintem finom.
Nem biztos, hogy fel vagy készülve egy 80% feletti zsírtartalmú, meglepően jó édességre, úgyhogy azt most hanyagolom (szerintem sokkal fogyókúrásabb, mint a fentiek, mivel alig van benne szénhidrát, annál több zsír, úgyhogy laktat és az inzulint se cibálja különösebben. de nem vagyunk egyformák).
Az szörbé (helyesen kiejtve). Egyébként nagyon sok finom van, amiről nem is gondolnád:
- Mézes-mustáros csirkemell (volt egy ilyen kérdés is): Csirkét felrakod pár csepp olajra. Előtte megkened mustárral, egy kis méz és kész is. Megcsináltam és nagyon finom volt.
- Epres-krémtúró: Sima (lehetőleg alacsony zsírtartalmú) Túróra reszelsz citromhéjat, pár csepp édesítőszer, eper bele és kész is. Imádom:D (A banános is nagyon jó!)
- Tonhalkrém: Tonhalról lecsöpögteted az olajat, villával összetöröd. Pár kanál joghurtot raksz mellé. Zöldhagymát, lilahagymát szeletelsz mellé. Egy kis mustár.
És még sok van:D (Ha majd jön TáplálkozóHarcművész biztos mondja, hogy a joghurttól zsírosabb leszel mint valaha, a méztől pedig meghalsz. De ne hallgass rá! Ezeket eszem és fogyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!