Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka a sikertelensé...

Mi lehet az oka a sikertelenségnek?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy januártól nem eszem kenyeret ( ha mégis ,az 3,5g update1 kenyér, de ritkán), lisztet, cukrot, krumplit, rizst ritkán. Rengetek zöldségfélét, salátát gyümölcsöt, fehér húst eszek 90%-ban. Ha véletlen, mert az elején többször, már kevesebbszer fordul elő, hogy kívánom az édességet, az is Update1. És gyakorlatilag semmi nem történt. Hasi elhízásos vagyok, 10 kg-t kellene leadnom, de főleg a hasamról. Elkezdtem tornázni is, a lábam már kemény izmos, de hasam semmi, és kilóban sem. a mozgás kardio is és saját súlyommal is dolgozom. Köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 19. 20:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
En eszem mindent, nem szamolom a kaloriakat, ha olyan kedvem van, akor edesseget eszem, fel eve jarok konditerembe...es kb 2 kilot fogytam, de kb tojok is ra, mivel 2ruhameret lement...ha entikben sem fogytal, akkor valamit nagyon nem jol csinalsz Pl tobbe eszel, mint hinned vagy kevesebb energiat hasznalsz el sportolas kozben, n-mint gondolod
2013. jún. 19. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Ennyiből elég nehéz megmondani, Hány kg vagy pontosan mennyit eszel?

Nincs valami betegséged külön? A torna pontosan mit takar? Hetente mennyi?Egy alkalom milyen?

[Ne a súlyt nézd a mérlegen mert ha izmosodott a lábad az nyilván megint súly több is lehet mint a zsír.]

2013. jún. 19. 20:44
 3/14 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, térj át a jó öreg kalóriaszámolgatásra. Így nem kell megvenned a méregdrága Norbi szeleteket, és fogyni is fogsz.
2013. jún. 19. 20:57
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kb. 1000-1200 kalóriát eszem most 2 hete. Előtte 1600-1800-at ettem. Semmi. 85 kg vagyok. 10 kilót kellen leadnom a normálishoz. Centiben sem fogytam has-hát ból. Nekem az a lényeg, mert a többi már gyakorlatilag jó lenne nekem.
2013. jún. 19. 21:03
 5/14 A kérdező kommentje:
Hetente 2-3 alkalommal járok edzésre.
2013. jún. 19. 21:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Edzés mellé napi 1000-1200 kevés.

Lehet, hogy tartalékol a szervezeted, mert koplalásként érzékeli, amit művelsz.

2013. jún. 19. 21:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Amikor többet ettem sem történt semmi
2013. jún. 19. 21:10
 8/14 anonim ***** válasza:

#6: Tartalékol, s közben a semmiből teremt energiát az edzéshez s létezéshez? Én is nagyon távol állok az extrémebb kalóriaszámolósok "ha a kalriadeficit ennyi, akkor annyi grammot fogysz naponta" elképzelésétől, de azért durván kevés kalóriától fogyni szokott az ember. Az anyagcsere lassulhat persze.

Kérdező, passz. Néha vannak ilyen esetek, amik a leírás alapján elég érthetetlenek :( A kalóriabevitelt nem vinném le azért ennyire, valamit az étrenden változtatnék (először az elején írtakat nullára redukálnám, majd egyre inkább csökkenteném a szénhidrátot, aztán ha ketogén diétával se fogynék, akkor megint elgondolkodnék, de akkor már kicsit ideges lennék...). Remélem, rájössz, mi a gond, nem fair, hogy Neked ne menjen... Gondolom, tényleg van leadnivaló hasad, nem irreális célokat kergetsz... Valami megkavarhat, valamit biztos eszel, ami miatt nem akar fogyni a tested, vagy nem tudom...

2013. jún. 19. 21:21
 9/14 A kérdező kommentje:

hétfőtől elkezdtem ezt: Norbis cuccok

"Íme: Kcal: 1450-1500, Szénhidrát: „A” menüben: 18 g, „B” menüben: 55 g - ez a sirály!

Én naponta 30-50 dkg-ot fogytam vele és nem éheztem, de nem is laktam jól. 5 napig ajánlom, utána jöjjön lelves, főzelék stb update1 szerint. Sportolni tudsz vele és kell is, de lazán.

A „prémium” menü: Update1 3 G kenyérből

B „economic” menü: Update1 cipóból

Az étrend napi 4 étkezést tartalmaz!

Javasolt folyadékfogyasztás 1,5-2,5 liter víz, esetleg 1 üveg Update1 1000 mg C-vitamin tartalmú gyümölcsital! Napi max 2 kávé engedélyezett, üresen maximum Update édesítőszerrel, tej nélkül!

1. nap:

1. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó, Update1 vajjal kenve, 4 szelet Update1 párizsival, 1 nagy zöldpaprikával

2. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó bundás kenyérnek elkészítve, 2 db paradicsommal

3. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó, Update1 vajjal kenve, 4 szelet Update1 Trappista sajttal, kígyóuborkával

4. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó, Update1 körözöttel kenve, 1 nagy zöldpaprikával

2013. jún. 19. 21:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Ez a harmadik nap. Ő fogyott vele. Én nem
2013. jún. 19. 21:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!