Mi lehet az oka a sikertelenségnek?
Ennyiből elég nehéz megmondani, Hány kg vagy pontosan mennyit eszel?
Nincs valami betegséged külön? A torna pontosan mit takar? Hetente mennyi?Egy alkalom milyen?
[Ne a súlyt nézd a mérlegen mert ha izmosodott a lábad az nyilván megint súly több is lehet mint a zsír.]
Edzés mellé napi 1000-1200 kevés.
Lehet, hogy tartalékol a szervezeted, mert koplalásként érzékeli, amit művelsz.
#6: Tartalékol, s közben a semmiből teremt energiát az edzéshez s létezéshez? Én is nagyon távol állok az extrémebb kalóriaszámolósok "ha a kalriadeficit ennyi, akkor annyi grammot fogysz naponta" elképzelésétől, de azért durván kevés kalóriától fogyni szokott az ember. Az anyagcsere lassulhat persze.
Kérdező, passz. Néha vannak ilyen esetek, amik a leírás alapján elég érthetetlenek :( A kalóriabevitelt nem vinném le azért ennyire, valamit az étrenden változtatnék (először az elején írtakat nullára redukálnám, majd egyre inkább csökkenteném a szénhidrátot, aztán ha ketogén diétával se fogynék, akkor megint elgondolkodnék, de akkor már kicsit ideges lennék...). Remélem, rájössz, mi a gond, nem fair, hogy Neked ne menjen... Gondolom, tényleg van leadnivaló hasad, nem irreális célokat kergetsz... Valami megkavarhat, valamit biztos eszel, ami miatt nem akar fogyni a tested, vagy nem tudom...
hétfőtől elkezdtem ezt: Norbis cuccok
"Íme: Kcal: 1450-1500, Szénhidrát: „A” menüben: 18 g, „B” menüben: 55 g - ez a sirály!
Én naponta 30-50 dkg-ot fogytam vele és nem éheztem, de nem is laktam jól. 5 napig ajánlom, utána jöjjön lelves, főzelék stb update1 szerint. Sportolni tudsz vele és kell is, de lazán.
A „prémium” menü: Update1 3 G kenyérből
B „economic” menü: Update1 cipóból
Az étrend napi 4 étkezést tartalmaz!
Javasolt folyadékfogyasztás 1,5-2,5 liter víz, esetleg 1 üveg Update1 1000 mg C-vitamin tartalmú gyümölcsital! Napi max 2 kávé engedélyezett, üresen maximum Update édesítőszerrel, tej nélkül!
1. nap:
1. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó, Update1 vajjal kenve, 4 szelet Update1 párizsival, 1 nagy zöldpaprikával
2. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó bundás kenyérnek elkészítve, 2 db paradicsommal
3. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó, Update1 vajjal kenve, 4 szelet Update1 Trappista sajttal, kígyóuborkával
4. étkezés: 2 szelet Update1 3 G kenyér/Update1 cipó, Update1 körözöttel kenve, 1 nagy zöldpaprikával
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!