Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alábbiról?

Mi a véleményetek az alábbiról?

Figyelt kérdés

Napi 5x étkezem, hogy felgyorsuljon az anyagcserém, és megőrizzem azt az alakot, amilyenre lefogytam. Pl itt a mai napi kajám:

reggeli: 2 db puffasztott rizs szalámival + 1 norbi müzli szelet

tízórai: fél puffasztott rizs

ebéd: kevéske melegétel

uzsonna: másik fél puffasztott rizs(kettétörök egyet és egyik felét eszem délelőtt másikat du. ált.)

vacsora: 1 alma

A reggeli változékony, van amikor egy joghurtot iszok, van amikor gabonapelyhet eszem, van, hogy egy győri jó reggeltet stb...

Mindemellett rendszeresen futok, naponta 6-8 km-t (sajnos többre nincs idő, későn érek haza) de hétvégenként 12-16 km-t is lefutok.

Szerintetek jó ez az étrend alak megőrzésre, esetleg változtassak-e valamit?

Köszi előre is!

2009. okt. 12. 06:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Én minden másnap 5 km-t futok, és többet eszem, mégis fogytam.
2009. okt. 12. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez valami szörnyű.

Az a fél puffirízs, az szerinted egy étkezés?

Még teljesen inaktív embereknél is leépüléshez vezet.

Ez így nincs 1000 kilokalória sem.

Az agy, idegrendszer, emésztés és a szív működtetése mozgás nélkül 7-800 kilokalóriát igényel naponta.

Ennek nagyrésze szénhidrátból kell álljon.

A 6-8 km futás, ha nem túl intenzív, akkor is legalább 4-500 kilokalória. (hétvégén ezek szerint mégtöbb)

Egy rendszeresen sportoló embernél nem sok indok lehet arra, hogy 2000 Kcal alá menjen az étrendben, főleg nem, ha a szintentartás a cél.

Ezt, mint szakember mondom neked.

2009. okt. 12. 10:43
 3/3 anonim válasza:
Én napi 4 km-eket futok ha van rá időm és ugyanannyit eszek mint előtte, mégis sokat fogytam.
2010. nov. 9. 21:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!