Mennyit fogyhatok így?
az étrended milyen ? :D
A mozgás az okés! ;)
Formásodni biztosan fogsz. Légy kitartó a sportban, az a fontos!
Én abban nem hiszek, hogy ne lehetne bármilyen étrenddel lefogyni, ha a mennyiség nem túl nagy. A különbség az, hogy valahogy könnyebb, valahogy nehezebb. Szóval eheted azt, mint eddig, de figyelj a mennyiségekre. Nekem egyébként az elegendő a fogyáshoz, ha naponta ötször eszem, úgy, hogy épp kellemesen jóllakjam (de nem tömöm magam degeszre), és az étkezések között nem járkálok be a konyhába enni. Ehhez még sportolok is, minden nap, talán kicsit kevesebbet, mint te. Kb. havi 1 kg-t fogytam, amíg nem kezdtem aggódni, hogy túl sovány leszek, azóta valamivel többet eszem, és a fogyás megállt. Ez nagyon lassú ütem a fogyáshoz, viszont az égvilágon semmi problémám nem volt a súlyom megtartásával (mert ez inkább életmódváltás volt, mint fogyókúra).
Hali az étrendeden annyi változtatást csinálj hogy naponta 5x egyél (De ne degeszre) idő rend szerint... Mivel a szervezeted hozzá fog szokni az étrendhez, így "tudni" fogja mikor lesz a következő kaja és kevesebb zsír fog lerakódni.
2. Az ételt jól rágd meg, hogy majdnem folyékony legyen. Ez is hozzá járulhat a fogyáshoz...
3.Este 6 után ne egyél mert az emésztésed akkor már nem az igazi :) Ezt elég sok helyen olvastam szóval igaz lehet... Én betartom és napi 100 felülést megcsinálok amit hetente 20-40-el emelek... Hébe-hóba futok nem rendszeresen mert tudtommal az inkább a tüdőre, érrendszere megy mint fogyásra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!