Mennyit fogyhatok így és ez helyes?
Reggel-este futas, del korul meg rubint reka alakreform 90perces edzes(es igy a borom is feszes marad) +rendszeres/egeszseges etkezes(zoldseg gyumolcsok) es csak viz! Nagyon kemenyen fogok dolgozni,es nem fogom feladni!
Sikerulhet? Szerintrtek mennyi mehet igy le? (17eves lany,160centi,65kg)
Első voltam s még mindig nem tudom, miket eszel a zöldség-gyümölcsön kívül s mennyit, pedig az étrend ugye alapvető.
3,5 óra mozgás naponta? Nem tudom, mennyire intenzíven, de nagyon lötyögős nem lehet... Ez elég sok, ennyit nem szoktak, de nem tudok eleget ahhoz, hogy azt mondjam, baj. Még az is lehet, hogy a futás lelkileg kissé felszabadít vagy ilyesmi :) Kívánom Neked azt. Jó lenne, ha kevésbé zavarnának az olyan hiperidióták, akikről írtál. Nem lehetsz olyan kövér, hogy akár az ilyen alacsony szintű lényeknek eszébe jusson csúfolni, elég alacsonyan van az ingerküszöbük (én 163/71 vagyok, voltam már 80 fölött is, de sose csúfoltak :) pedig én nagy ívben tettem volna rá. igaz, nem most vagyok iskolás, ma mintha fontosabb lenne a karcsúság az ifjaknak..?).
Szia!
16/f vagyok, 178-180 magas 74-5 kg,volt h még belém is belémkötöttek,de azt hamar elfojtottam,de amit leírtál,az szerintem alapból nem is olyan kövér,sőt még ha jól oszlik el,szép is lehet... :D
Sztem amúgy az étrend jó,de a testmozgást kapásból sokallom,inkább kezd 20percel,2hét után meg tegyél rá 10percet,és ezt igy folytasd,és igy is megfogja tenni a hatását.
A rékás program mehet,az jót tesz az alakodnak!
Amit szerintem még megpróbálhatnál,az-az,hogy amit leírtál,azt is,kis részletekbe eszed,már,ha van rá lehetőséged.
Sztem,igy se lehetsz olyan kövér,de azért sok sikert!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!