Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok így és ez...

Mennyit fogyhatok így és ez helyes?

Figyelt kérdés

Reggel-este futas, del korul meg rubint reka alakreform 90perces edzes(es igy a borom is feszes marad) +rendszeres/egeszseges etkezes(zoldseg gyumolcsok) es csak viz! Nagyon kemenyen fogok dolgozni,es nem fogom feladni!

Sikerulhet? Szerintrtek mennyi mehet igy le? (17eves lany,160centi,65kg)

2013. jún. 14. 12:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudhatjuk, de tényleg elszántnak látszol. Mennyit futsz? Elég soknak tűnik az edzésed. S remélem, nemcsak zöldséget és gyümölcsöt eszel...
2013. jún. 14. 12:23
 2/14 A kérdező kommentje:
1oramreggelm1ora este. Csufolnak az iskolaban, pedig nem vagyok annyira kover de tenyleg.... De a bunko focistak felirjak az asztalra a nevemet melle azt hogy "dagadt diszno" stb sokat sirtam emiatt. Ezzel az edzesselmplusz etrendel msikerulhet sulikezdesig 10-15kgt leadni?
2013. jún. 14. 12:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Simán sikerülhet, az hogy pontosan mennyi fog lemenni az nagyon egyén függő nem lehet megjósolni. A futást talán soknak érzem, reggel is meg este is az egyik legyen sima séta minimum 50 percig nem feltétlen kell nagyon gyorsan sétálnod ha még aznap úgyis mész futni.
2013. jún. 14. 12:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok,koszonom szepen! Varom meg a valaszokat:)
2013. jún. 14. 12:39
 5/14 anonim ***** válasza:

Első voltam s még mindig nem tudom, miket eszel a zöldség-gyümölcsön kívül s mennyit, pedig az étrend ugye alapvető.

3,5 óra mozgás naponta? Nem tudom, mennyire intenzíven, de nagyon lötyögős nem lehet... Ez elég sok, ennyit nem szoktak, de nem tudok eleget ahhoz, hogy azt mondjam, baj. Még az is lehet, hogy a futás lelkileg kissé felszabadít vagy ilyesmi :) Kívánom Neked azt. Jó lenne, ha kevésbé zavarnának az olyan hiperidióták, akikről írtál. Nem lehetsz olyan kövér, hogy akár az ilyen alacsony szintű lényeknek eszébe jusson csúfolni, elég alacsonyan van az ingerküszöbük (én 163/71 vagyok, voltam már 80 fölött is, de sose csúfoltak :) pedig én nagy ívben tettem volna rá. igaz, nem most vagyok iskolás, ma mintha fontosabb lenne a karcsúság az ifjaknak..?).

2013. jún. 14. 12:44
 6/14 A kérdező kommentje:
egy időben próbáltam nem foglalkozni vele,de tudod,amikor rendszeresen,minden nap félve mész be az iskolába,hogy:"na,már megint mivel fognak csufolni,leégetni?" Akkor az nagyon rossz érzés:/ ... A táplálkozás csirke hús,tojás,paprika,saláta,hagyma,alma,eper,dinnye.. Még annyit szeretnék kérdezni,hogy grill csirkét és lecsót lehet enni? Illetve a tojás most akkor hitlal vagy nem? Mindenki mást mond, es van, aki csak sargaja nelkul eszi meg. Vizbe rakjak citromot? Elvileg az fogyaszt:)
2013. jún. 14. 12:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Lecsó is jó, meg a tojás is. Eheted bátran, mondjuk kenyeret próbáld mellőzni. Grillcsirke is jó szerintem, bár a bőre annyira nem, de az a legjobb része, szóval néha-néha semmi bajod nem lesz tőle, főleg ha ennyit edzel mellette. Hajrá!
2013. jún. 14. 12:58
 8/14 anonim válasza:

Szia!

16/f vagyok, 178-180 magas 74-5 kg,volt h még belém is belémkötöttek,de azt hamar elfojtottam,de amit leírtál,az szerintem alapból nem is olyan kövér,sőt még ha jól oszlik el,szép is lehet... :D

Sztem amúgy az étrend jó,de a testmozgást kapásból sokallom,inkább kezd 20percel,2hét után meg tegyél rá 10percet,és ezt igy folytasd,és igy is megfogja tenni a hatását.

A rékás program mehet,az jót tesz az alakodnak!

Amit szerintem még megpróbálhatnál,az-az,hogy amit leírtál,azt is,kis részletekbe eszed,már,ha van rá lehetőséged.

Sztem,igy se lehetsz olyan kövér,de azért sok sikert!

16/F

2013. jún. 14. 13:08
 9/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:)!
2013. jún. 14. 13:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Ennyi mozgás teljesen felesleges! Egyrészt csak teljesen lefárasztod magad és egy hát múlva megmozdulni sem lesz kedved. Valamint ahogy az ételre igaz,hogy ha koplalsz és lefogysz mondjuk 5 kilót a diéta után a dublája is simán visszaugorhat. A sportra is igaz,ha meghatározott ideig agyonterheled magad utána pedig abbahagyod könnyebben visszajönnek azok a kilók!
2013. jún. 14. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!