Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok így és ez...

Mennyit fogyhatok így és ez helyes?

Figyelt kérdés

Reggel-este futas, del korul meg rubint reka alakreform 90perces edzes(es igy a borom is feszes marad) +rendszeres/egeszseges etkezes(zoldseg gyumolcsok) es csak viz! Nagyon kemenyen fogok dolgozni,es nem fogom feladni!

Sikerulhet? Szerintrtek mennyi mehet igy le? (17eves lany,160centi,65kg)

2013. jún. 14. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem helyes. Azért nem, mert ha újra elkezdődik a suli, akkor nem lesz időd ennyit sportolni, és a kilók visszajönnek. Minden nap sportolhatsz, azzal nincs is gond. De inkább úgy alakítsd ki a rendszeres mozgást, hogy azt ősszel is tudd majd folytatni.

Emellett az étrendeden változtass. De ne csak zöldséget és gyümölcsöt egyél, hanem főtt ételt is. A mennyiségre vigyázz.

2013. jún. 14. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Bele fogsz fáradni. Teljesen felesleges ennyi mozgás. Nem fogod bírni, úgy jársz mint én. Pedig én csak az 80-90 perces Béres Szandi DVD-ket csináltam minden nap és 1-2 hét után feladtam. Akkor voltam 66 kg a 162 cm mellé. Most 58 kg vagyok. És inkább Jilian Michaelst és Shaun T hip hop abs-ét csinálom, ezt élvezem is, nem csak hajtom és olvadnak a kilók.
2013. jún. 14. 13:34
 13/14 anonim ***** válasza:
#6: Ó, teljesen jókat eszel akkor, messze okosabban, mint a kérdezők zöme :) Grillcsirke, lecsó, tojás, mind rendben van. Ha sokat edzel, akkor kell az energia, ne egyél túl keveset és a zsírtól sem kell félned. Jaj, a tojás mint hizlaló... Pár tojásban igazán kevés kalória van, én akkor szoktam enni, ha nem nagyon vagyok éhes, igaz, csak 1-2 darabot :D Sok sikert! (S ne erőltesd az ilyen rengeteg mozgást, de ha bírod, a Te dolgod. Majd észreveszed, ha nem megy, s akkor vedd tudomásul, hogy ez természetes, ez nagyon sok :))
2013. jún. 14. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

az edzés túl sok. alapból napi 90perces edzés sok (fogyáshoz a legjobb heti 2-3x, ennél rövidebb, de intenzív/súlyzós/saját testsúlyos edzés)

a napi 2 futás is sok sztem. Az is heti 80-90 perc alatt kéne, hogy legyen. A krónikus kardiózás egyáltalán nem fogyaszt. Túledzed magad, túl sok kortizol termelődik, és folyamatosan emelkedett lesz a szintje és ez hízáshoz vezet. Ezen kívül, ami még nagyon fontos, a 8-9 óra alvás éjszaka:)

2013. jún. 14. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!