A low-carb diéták (pl. Norbi Update) működnek?
Figyelt kérdés
Mert nekem logikusan hangzik, hogy elsősorban a szénhidrát hizlal (főleg a gyorsan felszívódó, mert megemeli az inzulinszintet, és további éhségérzetet okoz), és ha nem eszünk annyi szénhidrátot, vagy alacsonyabb glikémiás indexűeket, akkor fogyunk.2013. jún. 17. 21:58
1/4 anonim válasza:
A gyors szénhidrát nem azért "hizlal" mert megemeli az inzulinszintet, hanem mert gyorsan kiürül és hamar éhes leszel.
Amúgy meg működik, csak ne a Norbis cuccokat edd, mert tele van mesterséges izékkel :D
2/4 A kérdező kommentje:
Persze, nem akartam teljesen részletezni, megemeli az inzulinszintet, majd hirtelen lecsökken utána, ami éhségérzetet vált ki.
Nem Updat termékeket akartok enni, csak a kódokat tartani. Nekem nem tűnik hülyeségnek ez az egész.
2013. jún. 17. 22:26
3/4 anonim válasza:
Nem hülyeség, gyakorlatilag a cukorbeteg diéta is erre épül :)
4/4 anonim válasza:
Pont az inzulin okozza a zsírosodást, úgyhogy de, ami inzulinszint emelkedést okoz az okoz hízást, zsírosodást. De a glikémiás indexnek ehhez kevés köze van. Az inzulin index számít, mivel az inzulinról beszélünk.
A Norbi updét ilyen elv alapján jó. Csak kicsit műkaják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!