Méregtelenítés, léböjt, stb? Hogy működnek, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Elegem van a nehéz ételekből, a kenyérből, stb., tavasz és nyár közt most szeretnék egy kicsit visszavenni, de előbb valami tisztítókúrát kipróbálnék.
Halottam a léböjtről, ez mennyire káros/hatásos? Hogy működik?
Valaki ajánlana valamit? :)
2013. ápr. 30. 14:44
1/2 anonim válasza:
Szerintem mindenféle ilyen tápanyagmegvonás káros.
Hiába mondja a sok hippi, hogy jaj most jobban érzem magam meg hasonlók.
Hidd el ezek a fajta diéták, böjtök csak az izomzatodat építik le.
Meg szerintem egy ilyen méregtelenítés kb az első nagy zabálásig működik, én sosem méregtelenítettem és még sem haltam még meg :-)
2/2 anonim válasza:
ha tenyleg meregteleniteni szeretnel akkor 1 hetig igyal sok sok vizet es herba teat cukor nelkul... esetleg citromot facsarhatsz mind2be napi 3-4 litert es kerult el a koffeint es a tejtermekeket. ne egyel zsiros eteleket es egyel kevesebb hust de a legjobb az lenne ha CSAK nyers zoldsegen es gyumolcson elnel addig de odfigyelve hogy meglegyen a kello kaloriabevitel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!