Milyen fogyokurat ajanlotok? Kerlek pontosan irjatok le mit, hogyan mikor, esetleg tapasztalatokat.
Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok, 165cm es kb. 55 kg. Mar nagyon idegesit, hogy mostanaban elhiztam es nagyon rament az arcomra is, raadasul a velem egyidos magasabb baratnoim kevesebbet nyomnak, mint en.. En nem erzem igy jol magam.. Kerlek segitsetek.. Ha lehet legyen hatasos es nem tul nehez, ha ez igy nem lehetseges akkor akarmi mast amit ugy gondoltok hathat ram..2013. jún. 16. 10:01
11/12 anonim válasza:
Bizonyítékok alapján ~7 milliárdból vagy, legfeljebb néhány ember, sok évtizednyi munkával érhette el azt az állapotot, hogy képes lemondani a szilárd (földi) táplálékokról. De általánosságban mind kénytelenek vagyunk vállalni a táplálkozással járó kockázatokat. Mégpedig akkor olyan ételeket fogok enni (és értelemszerűen törekszik erre mindenki más is) amik lehetőleg táplálják a testemet, és nem anyagcserezavarokat, krónikus betegségeket idéznek elő.
A rám néha jellemző szókimondó verzióban: én nem fogok a kardiológián sorban állni rohadt gyógyszerekért, vagy inzulinért kuncsorogni mert nem bírom a saját vércukorszintemet szabályozni.
12/12 anonim válasza:
* bizonyítékok alapján vagy senki, vagy néhány ember. nekem nincs rá bizonyítékom hogy bárkinek is sikerült, de én nyilván nem tudhatok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!