Szerintetek mennyit tudnék így leadni nyár végéig? 100 kg vagyok
Figyelt kérdés
1 héten 1 pihenőnapot tervezek... 3 biciklizős nap (napi 20km olyan 16-17 km-es átlagsebességgel) 3 nap futás(3-4 km)2013. jún. 15. 17:48
11/24 A kérdező kommentje:
hát ebből az egészből csak a bicózás jött össze! 95 vagyok most de lesz még jobb is! :)
2013. szept. 12. 18:17
12/24 A kérdező kommentje:
Nem olyan könnyű lefogyni mint felszedni a felesleget :D hogy a fene egye meg... lassan de haladok
2013. szept. 12. 18:18
13/24 Mi közöd Tőle válasza:
Nem rossz az, jobb mintha feljött volna ugyanennyi.
15/24 anonim válasza:
Ügyes vagy csak így tovább! Menni fog!! Hány kg- ig akarsz lemenni??
16/24 A kérdező kommentje:
75-80 kg lenne a jó :)
2014. jan. 23. 21:22
18/24 A kérdező kommentje:
91 kg :D
2014. febr. 6. 19:16
19/24 anonim válasza:
Egyéni tapasztalatok: 14 évesen fogytam nyáron 20kg-t a kaján nem változtattam picit visszafogtam nem voltam éhes (30fokban ki akar sokat enni?) sokat bringáztam kezdetben napi 10-is allig ment nyár végére volt hogy napi 100 összejött a fokozatosság a kulcs a sportban, nem tűztem ki rögtön átlagsebességet ment ahogy ment kész. Mind az ellenére hogy a mérleg keveset mutatott a felső testemre nem jött izom kb semmi, a bőr persze nem tudott visszahúzodni, pedig nem koplaltam meg semmi nem is akartam "gyorsan" fogyni, de így sikerült. a lábam izmosodott azzal nem volt gond, viszont a felső testemen még most jó pár év után is van bőr, pedig normálisan eszem és erő/pörgető edzéseket csinálok. Ha még az edzéseket soknak is érzed, az étrendre nagyon figyelj, szinte csak azon múlik minden, volt időszak 5 edzéssel sokat ettem hiztam ,aztán volt hogy 3 edzéssel (pont a kardiót elhagyva) fogytam. Csak az étrend.
20/24 anonim válasza:
Kötelező: Sárga Kapszula c. könyv elolvasása, szálkásító étrend összeállítása, súlyzós edzés, aerob edzés
Ajánlott: ami ajánlott az kötelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!