Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit tudnék...

Szerintetek mennyit tudnék így leadni nyár végéig? 100 kg vagyok

Figyelt kérdés
1 héten 1 pihenőnapot tervezek... 3 biciklizős nap (napi 20km olyan 16-17 km-es átlagsebességgel) 3 nap futás(3-4 km)
2013. jún. 15. 17:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
Én a futást ekkora felesleggel nem javallom. Csak feleslegesen erőlteted a térded. Barátnőmnek így ment tönkre.
2013. jún. 15. 18:20
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
A futást még én sem javaslom!!!
2013. jún. 15. 18:39
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

-meg hiába is futkosol vagy cajozol,ha nem fogod nagyon vissza a kaját,akkor mozgás mellett sem fogysz,

-de ha keveset eszel,akkor ha nem futsz egy métert sem,akkor is lefogyhatsz,

2013. jún. 15. 18:43
 4/24 anonim ***** válasza:
94%

Egyetértek az előző hozzászólókkal, ekkora súlytöbblettel nem szokták javasolni a futást, mivel megterheli a szervezetedet.

Én mindenképp az étkezéssel kezdenék valamit (szénhidrátok, zsíros húsok fogyasztásának erős mérséklése), anélkül a futkosás sem ér semmit.

2013. jún. 15. 21:05
 5/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz! :)
2013. jún. 16. 16:07
 6/24 poiu ***** válasza:
95%

Étrend: ne egyél gyors szénhidrátot, hús + zöldség mehet.

Mozgás: semmiképen se fuss. A bringa, úszás, nem ugrálós torna jó. És kéne erőedzés.

Ne a nyárban gondolkodj, hanem a következő egy évben.

Cm?

2013. júl. 22. 23:23
 7/24 vivien94 válasza:
100%
szia én is így voltam szülés után csak nekem picivel kevesebb van rajtam én szedek szűztea+C.L.A kapszulát meg egészségesen étkezem és igaz én emelete 2naponta tekerek is kb 18km de ha szükséged van tanácsra nyugaton írhatsz ha tudok segítek
2013. júl. 22. 23:25
 8/24 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen kövéren ne fuss, inkább gyalogolj elsőnek, majd ha megy le súly lehet futkorászni.Ja meg nem kell rögtön ennyit lebiciklizni sem, elsőnek pár kilóméter is elég lesz, mert nem fogod bírni és felfogod adni.Járj el úszni ha tudsz az nagyon jó lenne számodra.
2013. aug. 15. 18:53
 9/24 anonim válasza:
Szia....első lépésként más vagy kevesebb kaja és csak annyi,olyan mozgás ami jòl esik...a gyors gyaloglás jò tud lenni,de a fogyásnál a legfontosabb,hogy csökentsd a kalòriabevitelt,a mozgás főleg a sùlymegtartás miatt fontos.
2013. aug. 15. 22:49
 10/24 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Eredmény van?
2013. szept. 12. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!