Van egy kis felesleg rajtam, hogy tudnám eltüntetni?
Főként a hasamon van, szeretnék kockás hasat de szerintem ez lehetetlen :( kis korom óta ilyen testalkatú vagyok, lehet hogy nem lehet rajta változtatni?
Egyébként arra gondoltam hogy eljárnék futni, kis városban élek, és van egy eléggé jó hely futásra (sulihoz tartozó kinti pálya része, 1 kör 400m), viszont nincs elég időm ezért szerintem egy héten egyszer, maximum kétszer tudnék eljárni. És mennyit fussak? milyen tempóval?
Arra is gondoltam hogy minden nap csinálnék felülést, reggel 50 - délután 50 - este 50. ez egy hétre 1050 felülés lenne. szerintem egyszerre ötvenet nemtudnék lenyomni, esetleg feloszthatnám úgy hogy 25 - 1perc pihenő - 25 ?
Segítene ez az "edzésterv" amit kitaláltam? lenne látható valami fejlődés egy idő után? (hány hét után?). Ha valaki ki tudná még egészíteni hogy mit csinálhatnék még ezek mellé, vagy ezek helyett, azt megköszönném.
Tehát nem telepumpált izompacsirta szeretnék lenni, csak kockás hasat, és normális testet szeretnék :)
Jah és a táplálkozás. Mit fogyasszak többet, ha elkezdeném ezt az edzéstervet? gyümölcsöt, vagy mit?
16/F 65kg/173cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!