Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van egy kis felesleg rajtam,...

Van egy kis felesleg rajtam, hogy tudnám eltüntetni?

Figyelt kérdés

Főként a hasamon van, szeretnék kockás hasat de szerintem ez lehetetlen :( kis korom óta ilyen testalkatú vagyok, lehet hogy nem lehet rajta változtatni?

Egyébként arra gondoltam hogy eljárnék futni, kis városban élek, és van egy eléggé jó hely futásra (sulihoz tartozó kinti pálya része, 1 kör 400m), viszont nincs elég időm ezért szerintem egy héten egyszer, maximum kétszer tudnék eljárni. És mennyit fussak? milyen tempóval?

Arra is gondoltam hogy minden nap csinálnék felülést, reggel 50 - délután 50 - este 50. ez egy hétre 1050 felülés lenne. szerintem egyszerre ötvenet nemtudnék lenyomni, esetleg feloszthatnám úgy hogy 25 - 1perc pihenő - 25 ?

Segítene ez az "edzésterv" amit kitaláltam? lenne látható valami fejlődés egy idő után? (hány hét után?). Ha valaki ki tudná még egészíteni hogy mit csinálhatnék még ezek mellé, vagy ezek helyett, azt megköszönném.

Tehát nem telepumpált izompacsirta szeretnék lenni, csak kockás hasat, és normális testet szeretnék :)

Jah és a táplálkozás. Mit fogyasszak többet, ha elkezdeném ezt az edzéstervet? gyümölcsöt, vagy mit?

16/F 65kg/173cm

2013. jún. 14. 22:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

16 évesen nincs időd? főleg a nyáriszünetben? És miért nincs?

A kockás has leginkább a konyhában kezdődik, egyik ismerősőmnek elég durva viszont alig eszik, amit be kell tartani csak szűrt vizet igyál napi 3 litert minimum főleg ha sportolsz, sok zöldséget egyél hússal,túrót,tojást semmi lisztes dolog semmi kenyér meg pékáru semmi cukor és ilyesmik.

[link]

És szedd le a P90X nevű programot a netről mondjuk van hozzá étrend azt is csinálhatod.

http://www.youtube.com/results?search_query=p90x+results&oq=..

2013. jún. 14. 22:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Eltüntetni photoshoppal lehet a leggyorsabban.
2013. jún. 14. 22:53
 3/12 poiu ***** válasza:
Ha nincs időd, az jó, mert kénytelen vagy intervallumozni, ami a legjobb. 10 perc ebből bőven elég + 10 perc amíg föl se tudsz állni utána = 20 perc.
2013. jún. 15. 00:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Kocka hashoz sajnos nem elég a 20 perc, tudom hogy 20 perc alatt bárkit ki lehet "nyirni" egy köredzéssel van hogy én is csinálom, de a kocka hashoz több kell,
2013. jún. 15. 05:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Na egy 16 éves fiúnál hogy testalkatilag nem érhet el legalább egy 10 - 8%-os testzsírt, ami mellett már szépen látszódnának a hasizmai, ez a hétvégi legnagyobb hülyeségek sorát megnyitotta.

Cukorevés mellett nem fog menni, való igaz. De szénhidrátszegény táplálkozással, kellő mennyiségű zsír, hús és zöldségfogyasztás mellett simán.

2013. jún. 15. 07:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsó: Milyen ételeket fogyasszak pontosan? (tehát mi tartalmaz kevés szénhidrátot, zsírt, stb). És milyen gyakorlatokat végezzek, és milyen gyakorisággal?

nagyon szépen megköszönném!

2013. jún. 15. 10:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Gyakorlatokra kitaláltad már a futást (és írták hogy intervallumos sprinteket fuss). Írtad a hasizom erősítést. Akkor kell erősíteni a has antagonistáit, azaz a hátizomzatot. Van karod és lábad, lábra futás mellett kell guggolás, kitörés. Ez így igen alap.

A húsokban nincs sok szénhidrát és a hagyományos zöldségek sem tartalmaznak sok gyorsan felszívódó szénhidrátot. A krumpli, kukorica, bab kivétel ez alól.

2013. jún. 15. 11:23
 8/12 A kérdező kommentje:

Értem. Egyébként már egy éve biciklizek is napi rendszerességgel. Nem túra, hanem dirt/street, van amikor jó sokat tekerünk haverokkal, de vannak lazább napok is, de a lábam az eléggé izmos. Amióta meg bicajozok, azóta kb lement 4-5 kiló simán.

Szóval ha jól értem, akkor krumplit, babot, kukoricát ne egyek? Zöldség mellett lehet még gyümölcsöt enni? pl alma? (úgyis az a kedvencem).

A futást hányszor csináljam egy héten? 2x elég lenne? és a többi gyakorlatot melyik napokon? vagy lehet futás&többi gyakorlat egy napon?

Bocs a hosszú és idióta kérdésekért, de nagyon jól esne, ha segítene valaki :)

2013. jún. 15. 18:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Alma, igen az mehet.

Ha rendesen futsz, akkor nem akarsz más gyakorlatot csinálni utána.

Erősítés mehet a többi napon, persze. Pihenő nap sem árt, de 16 évesen óó.. fekvőtámaszozhatsz minden nap, bírni fogod. (és a többi erősítést is)

2013. jún. 15. 18:46
 10/12 A kérdező kommentje:

Kitaláltam egy étrendet: reggeli: zabpehely tejjel

tízórai: alma + még valami kéne (elképzelésem sincs mi, segíthetnétek:D)

ebéd: amit anyu készít (:D)

vacsora: gyümölcs

ez esetleg jó lenne? ha ez mellé végezném gyakorlatokat, meg futnék?

2013. jún. 15. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!