Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az egész család mondja már a...

Az egész család mondja már a nővéremnek, hogy jó lenne ha lefogyna. De őt nem érdekli, nem tesz semmit. Mivel vegyük rá? Aggódunk az egészsége és a házassága miatt.

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 16:24
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
55%

3 hónapos a gyerek? Hát akkor hagyjátok már élni szegényt!

Basszus végig lehet csinálni egy terhességet, két kicsi gyereket lehet otthon pesztrálni, aztán ha emellé 59 kiló lennél 3 hónappal szülés után, na akkor lehet pofázni, bár nem lenne illendő, mert mindenki máshogy hízik és fogy, de

addig mindenkép kusti van.

2013. jún. 17. 16:28
 32/39 anonim ***** válasza:
24%

"Én végig dolgoztam, ugyanúgy ettem, mint előtte, sőt, a rosszullétes időszakban szinte semmit, ugyanannyit mozogtam, mégis feljött valahogy 30 kiló. Tudod a hormonok jól kitudnak cseszni az emberrel. Úgy, ahogy a fogamzásgátlótól is hízik a nő."

Ez egy baromság. A hormonoktól nem tudsz felszedni 30 kg-ot! Ahhoz zabálni is kell mellé! (Hormonzavarok, pajzsmirigy túlműködése okozhat elhízást valóban, de a mellé is "zabálni" kell!) Csodálkoztok, ha gyerek után a férfiak rendre megcsalják a felségüket? Mert az ő dolga, hogy 30 kg-ot szedett fel? Hát nem csak az ő dolga, ugyanis házas! Ti nők szerettek mindent a nyűgjeitekre, menzeszre, meg hormonokra fogni, csak hogy azzal védjétek magatokat! és ne kelljen semmiért felelősséget vállalni!

Képzeljétek, a férfiaknak is vannak hormonjaik, melyek túlműködése agresszíót, nemi vágy fokozódást, ingerlékenységet stb okozhat! Hány nő fogja elfogadni, hogy a férje azért veri, mert sok a férfi hormonja? Kicsit szálljatok már magatokba! Mind a két nemnek vannak hormonjai, melyeknek vannak hatásai...

Tudod, ki hízik 30 kg-ot? Aki sem előtte, sem közben, sem utána nem sportolt soha, nem figyelt az egészséges étkezésre, és rendre túlette magát! Számtalan kísérlet van, amely igazolta, hogy az emberek NEM KÉPESEK megbecsülni, hány kalóriát esznek meg egy nap! Egy túlsúlyos ember 3-4000 kcal-ra becsülte a napi mennyiségét, kamerával követték, mindent felírtak, amit megevett, a végén kijött, hogy naponta 8-9000 kcal-át eszik meg!

Terhesség alatt az elfogadott maximum 10 kg! és ezt nem csak én mondom, orvosok is nyilatkozták már tévében! Azért, mert nem vagytok képesek magatokra odafigyelni, ne a hormonokat okoljátok.

2013. jún. 20. 19:24
 33/39 anonim ***** válasza:

" elfogadott maximum 10 kg"

Hú, de képben vagy! Mindjárt lemegyek hídba!

7-11 kiló terhesség alatti hízás a TÚLSÚLYOS nőknél elvárt!

Normál kezdősúllyal 11-16.

Normálnál kisebb kezdősúlynál (ha BMI 18,5 alatt): 13-18 kg az egészséges hízás.

Forrás:

[link]

2013. jún. 20. 19:31
 34/39 anonim ***** válasza:
66%
Kedves 32! Csak tudom, hogy mennyit híztam, és, hogy mennyit ettem. Ugyanannyit, és mellette folyamatosan kemény fizikai munkát végeztem a 36. hétig. De, tudod, ne hidd el. Nekem aztán mindegy! Bárcsak a zabálástól híztam volna. Akkor talán fél év edzés után lemenne, de egy kiló sem távozik, pedig kétnaponta 2 órát edzek! Azt mondták, egy ideig még nem is fog lemenni.
2013. jún. 20. 20:28
 35/39 anonim ***** válasza:
52%

Én is tudok ám linkelni: [link]

Egyrészt: a BMI egy nagy f@szság... kg nincs ember, akire jó lenne ez a kalkulátor! Mert nem veszi figyelembe a csontokat, izmokat, vizet stb... Attól, hogy orvosok használják, mi van? Használják, mert valamit mondaniuk kell. Valós adatot csak a testösszetétel vizsgálat tud adni, a BMI nem.

Amit én linkeltem, nem találtam meg az orvosi cikkeset, de itt is olyan 12-13 kg-ot írnak egészségesnek, amiből szülés után a babával stb. levonódik olyan 6 kg! Tehát szülés után a megmaradt felesleg nincs 10 kg! Olyan 8 kg körül van!

És most számtalan példát linkelhetnék, pl. Rubint Rékát is (aki már szerintem túlzásba esett) de így is egészséges gyerekei lettek! És számtalan vékony nőt, akinél abszolút nem is lett volna reális a belinkelt 18 kg! Hova? Minek? Általában a túlhízás következménye, hogy a gyerek is 80%-ban túlsúlyos lesz már gyerekkorától! Az anya nemcsak a férjével baszik ki, de a gyerekkel is!

30 kg-ot felhízni tényleg csak súlyos anyagcsere / pajzsmirigyproblémákkal tudok elképzelni. A gond, hogy kb. mindenki aki hízik, erre fogja! A terhesség egészséges dolog, nagyon ritkán vált ki rendellenes állapotot, hiszen a természet nem arra tervezte az embert, hogy kicsesszen magával.

És mivel edző vagyok, pontosan tudom, hogy aki itt 30 kg-ot hízott, és nem tudja leadni, már egyértelmű, hogy rosszul csinál mindent! És nincsen tisztában az elfogyasztott kalóriák mennyiségével sem! Ahogy a fogyás biológiájával sem! A nehéz fizikai munka abszolút nincsen hatással a fogyásra! Mert nem kardiovaszkuláris mozgás, és nem is komplex módszer! Ha hatással lenne, akkor Fekete Laci is csont sovány lenne!

A fogyást nem a nehéz fizikai munka hozza meg! Semmi köze hozzá. Ezért a terhesség alatt hiába végeztél ilyen munkát, semmivel nem csökkentette a hízást! Valószínűleg inkább növelte, mert általában az emberek a nehéz fizikai munkát is túlevéssel igyekeznek egyensúlyba hozni! A hízás oka nálad is az lehetett, hogy ritkán ettél, de akkor sokat, ez pedig egyértelműen a zsír lerakódását okozza! Nőknél a terhesség megemelkedett ösztrogénszinttel jár együtt, ami szintén a zsírok lerakódását fokozza, de csak akkor, ha amit az előbb mondtam: ritkán eszik valaki, és sokat! És még számtalan hibát elkövet!!! A "hozzá nem értéstől" híznak az emberek, nem pedig a pajzsmirigyüktől!

Nekem aztán mindegy, a nők saját magukkal csesznek ki, és a saját gyerekükkel, aki már gyerekként túlsúlyos lesz, mert a méhben is túlzott tápanyaggal lett ellátva! És azok a nők, aki így gondolkodnak, hogy jaj, szültem, mit számít az a plusz 20 kg, azok így nevelik a gyereket is: hadd egyen, hát szereti azt a 85 darab palacsintát! Na, hát ez a probléma. Lehet lepontozni ismét! :) Csak magatokkal csesztek ki, nem velem... majd amikor tönkre megy a házasság, lehet gondolkodni, hogy kinek volt igaza...

2013. jún. 21. 10:02
 36/39 anonim ***** válasza:
50%

Még hozzá téve: Igazából te magad adtad meg a 30 kg-os hízásod okait: "Én végig dolgoztam, ugyanúgy ettem, mint előtte, sőt, a rosszullétes időszakban szinte semmit, ugyanannyit mozogtam, mégis feljött valahogy 30 kiló"

Nem ettél, ergo belassítottad az anyagcserédet, mint állat! Erre a szervezet fokozott tartalékolással válaszolt: azaz amikor mégis ettél, innentől már akár kevesebbet is, a szervezet elkezdte raktározni.

Ugyanúgy ettél, mint előtte: nyilvánvaló, hogy előtte is rosszul ettél, össze-vissza, nagy adagokat, rossz kajákat, ritkán: már előtte is lassítottad a saját anyagcserédet.

Ehhez jött a nehéz fizikai munka, ami oxigén nélküli izommunka (anaerob)! Nem éget szinte egy csepp zsírt sem! Mert ahhoz oxigén kell, mint minden égéshez! Ez karidóval valósul meg elsősorban! (Aztán sok mással.) A nehéz fizikai munka viszont éhséget okoz! Kimeríti a szénhidrát raktárakat. Az utána lévő nagyobb adag evése a magas inzulinnal roham tempóban vándorol az izmokba és a zsírba...

Valószínű, hogy előtte sem sportoltál semmit! Az össze-vissza evésed, és a sport hiánya kisebb-nagyobb mértékű inzulinrezisztánciát okoz az izmokban, ami szintén a hízást segíti elő. Ehhez hozzá jött a terhesség emelkedett ösztrogénje, ami ahogy mondtam, szintén a zsír lerakódását segíti.

A valahogy feljött rád 30 kilóból annyi igaz, hogy csak úgy valahogy nem jön fel az emberre 30 kg! Mint ahogy csak úgy valahogy az ember nem kap Nobel díjat sem!

A 30 kg-ról egyedül te tehetsz, és a folyamatos rossz életmódod! És mivel most sem tudsz fogyni, azt mutatja, azóta sem változtattál semmin. Csodák nincsenek, biológia viszont van.

2013. jún. 21. 10:21
 37/39 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Nagyon sokmindenben igazad van. Azt azonban figyelmen kívül hagyod, hogy a terhesség szó-szerint más állapot. Most nem azt mondom, hogy 30 kilót kell hízni, mert nem. Én még nem voltam terhes, de találkoztam már pár terhes nőel életemben, és nagyon kevés volt, aki azt mondta, hogy nem volt kívánós. És ha van egy kis alienem, és én piszokul megkívánom azt a 2000kcal-ás fagyis desszertet akkor meg fogom enni. Mert ember feletti önuralom kell hozzá terhesen, hogy ne edd meg. ÉS beszámolók alapján a terhesek leginkább jó cukros és vagy zsíros ételeket szoktak veszettül megkívánni. Így ha valaki tényleg ennyire kívánós, akkor egészségtelenül fog enni, és lehet, hogy nem 10, hanem 16 kilót fog felszedni, de szerintem ezért senkinek sincsen joga megkövezni, vagy így beszélnie vele, mint te.

MAnapság a pasik szeretik elbagatellizálni a szülést, de szintén ismeretségi körömből tudom, hogy csak amíg be nem mennek az asszonnyal. Onnantól, hogy látták a vért, meg a szenvedést, valahogy nem olyan nagy a szájuk, és észrevételem alapján mindig csak a gyerektelen ffiak bagatellizálják el mind a szülést mind a terhességet.

Ettől függetlenül, igen, igazad van egy csomó mindenben. Én is csak reménykedni tudok, hogy nem leszek kívánós...

2013. jún. 28. 14:41
 38/39 anonim ***** válasza:

Azért a szörnyű önuralomról lehet beszélni. Képzelj el egy kvazimódó kinézetű férfit, akivel nem állnak szóba nők... Szerinted neki milyen önuralom kell, hogy például, ha negyven évesen is egyedül van, ne erőszakoljon meg valakit, mert a hormonjaival már nem bír? Az ok itt sem igazolja az okozatot!!! Vagy mondhatnám a rendre pedofil botrányokba keveredett papokat, akik nem bírtak a természet adta hormonokkal! A tesztoszteron hormonnak is nagyon erős hatásai vannak: azonban az ok nem igazolja az okozatot!

A mai világban az emberek el vannak kényeztetve... semmiért fel nem állnak, régen a gyerekek 1-2 km-ert mentek 7-8 évesen az iskoláig, egyedül!!! Hóban, fagyban! Még a mamámék is!!!! Ma azt látod, hogy az óvóda előtt akinek van autója, az biztos, hogy kocsival megy a gyerekért, de még szarni is! Mert két métert nem képesek az emberek tenni már semmiért!

Az, hogy valaki akaratgyenge, nem lehet ok, hogy kicsesszen a férjével, gyerekével, csak mert ő éli világát!!!! Ez a baj a mai emberekkel, a korlátlan önzőség! Én szülök, megtehetem, hogy leszarok mindenkit, mert milyen jó kis okom van rá! A pap keresztet visel, milyen jó kis oka van rá, hogy ne vállaljon felelősséget a tetteiért... és lehetne sorolni!

Tudod, hány akaratgyenge ember van, aki nem képes velem együtt futni 2 km-ert sem? Oké, én nem szülök, ellenben volt időszak, amikor napi 20-ereket futottam egyben! Ez semmi más, mint akarat kérdése! Ki kell bírni a fájdalmat, ennyi. Mindenkinek fáj. Valahogy az emberek azt hiszik, aki maratont fut, annak nem fáj! Nemhogy nem fáj, majd beledöglik, de csinálja!

Megkívánom a fagyit! És? Én is megkívánom a "bankot" mégsem rabolom ki! A mai világ fene nagy jóléte, hogy senki nem tud uralkodni magán! Nem azt mondom, hogy ne lehetne fagyit enni, vagy bármit csinálni! De könyörgöm: mérték!!!!!!!!

Majd, ha a szülő nők naponta futnak 20-ereket, akkor lehet mondani, hogy neked könnyő, te nem szülsz! Ja, neked meg könnyű, mert te nemhogy 20-ert, 2 km-ert se futsz le!

Itt mindenki csak arra figyel, hogy önmagát igazolja! Legtöbbször alapvető hülyeségekkel! Ha valaki megnősül, férjhez, tanulja már meg, hogy megszűnt az én!!!!!! Nincs többé önmagam 100%-ban! Lehetsz önmagad 50%-ban! Mert felelősséggel tartozol a másiknak! A mai emberekben csak a nyafogás meg a kifogások léteznek! Kicsit ki kéne már nézni a burokból!

Ahogy írtam, az pedig talán segíteni fog neki abban, hogy észhez térjen!!!! A sokkolás ugyanis nagyon sokszor képes hatni, nem úgy, mint a nyavalygás...

2013. jún. 29. 00:37
 39/39 anonim ***** válasza:
*20-ereket = 20 km-ereket
2013. jún. 29. 00:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!