Az egész család mondja már a nővéremnek, hogy jó lenne ha lefogyna. De őt nem érdekli, nem tesz semmit. Mivel vegyük rá? Aggódunk az egészsége és a házassága miatt.
169/82 ... Gratulálok!
Mikor elolvastam ezt a kérdést, azt gondoltam, hogy legalább egy 100kg-os emberről van szó.
Hagyd, hadd élje a saját életét. A 82 kg valószínű a ti családotokban nem megszokott, ezért tartod túl kövérnek, de rohadtul nem kellene ezzel cseszegetni, főleg nem szülés után.
a 82 csak a kezdet. Mi lesz két év múlva? 100 kg? Terhesség alatt sem kell 20 kilót felszedni, ezt csak azok találták ki, akik nem tudnak mértéket tartani.
A baba súlya vízzel együtt max 6-7 kg, tehát ennyit szabadna felszedni egy terhesség alatt! Esetleg plussz 1-2 kg. És ennyi...
A zabálás önkéntes döntés...
azt kellene kiderítened,hogy hányadán áll a férjével a nővéred.
mert sok nő azért csinálja ezt,mert tudja,hogy behízva nyugta lesz a férjétől szexuálisan,max havonta 1x kell "dolgoznia" nagy duzzogva.
kapcsolatban állhat a szülés utáni depivel is,és nagyszerű kifogás lehet neki a dugás elkerülésére.
ha meg visszanyerné a régi alakját,vonzerejét,akkor a férje megint ápolgatni akarná heti 2-3x,ehhez meg sem ingere,sem gusztusa,ezért marad dagadt,mert így nyugta marad.
A nagy gyerek 2 éves, a kicsi 3 hónapos.
Én egyetemre járok, mégis mikor vigyáznék a gyerekeire? Ő akarta őket, oldja meg ő. Szívesen babázok, de azért nem vagyok bébiszitter. Lehet tornázni otthon is, lehet leszedni diétás étrendet netről stb.
Köszönöm a válaszokat.
Az "egész család mondja"? Ha igen, akkor az EGÉSZ családod nem ép!
3 hónapos gyerek mellett fogyókúrázzon?
Szoptatás mellett egyenesen ELLENJAVALLOTT! Főleg drasztikusan, mert a tej- mennyiség és minőség látja kárát.
Plusz a szülés után - szoptatás nélkül - is idő kell ahhoz, hogy az ember hormonháztartása rendeződjön.
Van, aki egészen addig képtelen fogyni, míg el nem választja a kicsit, másról meg olvadnak le a kilók.
Hát kedves kérdező ez aztán a szeretetteljes válasz. "Ő akarta oldja meg"
Három hónapja szült és ti a súlyán vagytok kiakadva?! Ez kritikán aluli. Ti csak akkor szeretitek Őt, ha vonalkódos pláza cica vagy mi?
Én a nővéred helyébe be sem tenném a lábam hozzátok, sőt ha el akarnék menni valahová inkább babysittert hívnék, mint téged. Hu iszonyatosan felbosszantottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!