Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a módszerrel elérhetem...

Ezzel a módszerrel elérhetem az ideális súlyomat? (részletek lent)

Figyelt kérdés

6-7 kgtól szeretnék megszabadulni a következő módon:

- reggelire + ebédre: 1-1 szendvics rozskenyérből (felvágott, paprika v ilyesmi)

- általában 4kor érek haza ekkor ebédelnék megfelelő adagot

- estére már csak almát ennék

(ezt ahogy számolom kb. 1200-1400kcal lenne, amiből sporttal lejön)

Emellett változatosan sportolnék: egyik nap pl. 6km gyalog, vagy 90 perc zsírégető alakformáló aerobic vagy éppen szobabicikli, esetleg fitness dvd-kre mozognék.

Sajnos a diétáktat egyáltalán nem bírom (már délben szédelgek a reggelire evett kevés kajától v épp gyümiktől estére pedig feladom), ezért ezt a sajátos módszert találtam ki, mert így szeritem megaradna a normál közérzetem.

Van valakinek ellenvetése, javaslata vagy karácsonyig elérhetem újra a megfelelő súlyt?

2009. okt. 10. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát,talán nem ellenvetés,csak gondolkodom azon,amit írtál.

Az egésznek nincs semmiféle alapja,csak amit szeretnél,azt vitted bele a tervbe.Kérdés,mit értesz megfelelő adagon, és persze mi lenne az ebéded 4 óra után? A sportolási terved igen változatos,de aránytalan egyik nap a másikhoz viszonyítva teljesítményben.Ha pl. fáradt leszel, vagy nem lesz kedved,akkor mit csinálsz? Nekem ebből az egészből hiányzik a konkrétum és a rendszeresség, amitől pedig az eredményt várhatod. Szívesen beszélgetek veled erről akár privát mélben is.

2009. okt. 10. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem hatásos lehet, hiszen te ismered magad, a tested. Nekem is egyénileg sikerült 10 kg-tól megszabadulnom, sok előírt (mármint a különféle diétákra gondolok, ahol elő van írva, hogy pontosan mikor mit és mennyit kell enni), sikertelen fogyókúra után. Nővérem 20 kg-tól szabadult meg a saját maga által tervezett és követett programtól. Ő főleg mozgással fogyott és mértékletes táplálkozással (egyébként ugyanazt ette, amit mi, csak kevesebbet és 5 óra után már semmit + folyadék!), én inkább koplalósabb módon fogytam.

Az a lényeg, hogy végig is csináld és ne add fel. Nekem kedvet és erőt adott, ahogy láttam, hogy folyamatosan fogyok.

Kitartást kívánok Neked is!

2009. okt. 10. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
szia én csak kérdezni szeretném hogy neked ez dvd ez a 90perc zsirégetö alakformáló arobic vagy mi? mert akkor meg köszöném ha leirnád a cimét.
2009. okt. 10. 21:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

1.komment: 2 szendvics egy ebéd meg alma, minden nap sport szerintem elég rendszeres ill. én látom a rendszert, ebédre megpróbálok vmi egészségeset főzni (suliból nem tudok hazajönni hamarabb szóval itt tudok csak főtt kaját enni)

2. komment: köszönöm ez nagy erőt adott :D

3.nak üzenem, hogy ez egyetemi tesióra keretében történik, de ajánlok egy oldalt, ahol vannak ilyen dvd-k:

[link] (én a dance aerobic norbival és a pump it up - aeroburnt próbáltam, bejött)

2009. okt. 10. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!