Csirkehúsból melyiket lehet enni fogyókúra alatt?
Hát szerintem egyik sem. Diéta alatt párolt csirkemell vagy pulykamell, természetesen bőr nélkül.
Egyébként vesd össze a kalóriatáblázatban, hogy Neked melyik fér még bele.
És ne pörköltet,meg sült csirkeszárnyat, meg hússalátát egyél (bár nem tudom mit értesz hússaláta alatt) egyél sok-sok zöldséget.
Ki ne találjátok, hogy már húst is csak natúr pulyka-és csirkemellet lehet enni. Pff. Edd nyugodtan bármelyik részét, és én még azt sem mondom, hogy az összes létező bőrt húzd le róla. Úgy látom, a legtöbb embernek tévképzetei vannak a zsírról, mint olyanról. Zsírt nemhogy lehet, hanem KELL bevinni... Az a zsíros bőr, amit te egy csirkecombbal megeszel, baromira nem egyenlő pl. a hasadon keletkező zsírpárnával...
A lényeg, hogy ne krumplit/rizst/stb. egyél hozzá, hanem salátát. Nyers zöldséget, vagy pároltat.
Bármelyik részét nyugodtan, ahogy disznót és marhát is.
A hús nagyon egészséges, egyáltalán nem attól hízik az ember.
Bármelyiket s szerintem se gond, ha más húst is eszel :D Igaz, a halakat szokták ajánlgatni, de én speciel jó zsíros házi disznótorost ennék, ha hozzájutnék :) A zsír remekül jóllakat, én pedig nem enném kilószámra... Csak változatosság és élvezet lenne, miközben rendes étel, win/win.
Szerintem az ember egyen olyan húst, amilyet szeret, s amihez hozzájut házi/vad/fogott forrásból. A nagyüzemi termékeket nem tudom szeretni, több szempontból sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!