Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért híztam fogyókúra közben?

Miért híztam fogyókúra közben?

Figyelt kérdés
Életemben először elkezdtem fogyókúrázni. Egy hete. keveset ettem, sportoltam. most megmértem magam és egy kilót híztam az egy hét alatt. hogy van ez?
2013. jún. 11. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit ettél?
2013. jún. 11. 19:40
 2/10 A kérdező kommentje:
sok gyümölcsöt, zöldséget (alma, banán, karalábé), ill. tészta, krumpli, rizs, de ezekből keveset. azért meglepő, mert a 60 kilómat kb fél éve tartom úgy, hogy azt eszek, amire éppen megéhezek, most pedig hogy fogyózni kezdek hirtelen 60 fölé ment...
2013. jún. 11. 19:43
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
tészta, krumpli, rizs - nem csoda, hogy híztál!
2013. jún. 11. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak izmot építettél. Mérd magad centikben és azt nézd, ne a kilókat.
2013. jún. 11. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A szervezet megérzi a változást. + ilyen 1kg-t nem érdemes méregetni, mert ez bármi lehet picit többet ittál, máskor álltál rá a mérlegre még nem wc-ztél. 1kg az kb semmi. Nekem pl sosem maga az a lényeg hogy kevesebbet muttason a mérleg hanem hogy jobban nézek ki. Teljesen mindegy hogy éppen 75-t mutat vagy 80 esetleg 85-t megfelelően eloszlik rajtam izom formájában és fit is vagyok.
2013. jún. 11. 19:52
 6/10 A kérdező kommentje:

2. kommentelő, 60 fölé még soha nem mentem, ezelőtt nagyon sok tésztát, csokit, krumplit ettem, és sokat...mégis tartottam a 60 kg-t. most ezeket visszavettem, és így híztam.

remélem, hogy izom, végülis, az elmúlt egy hétben minden nap tornáztam egy fél órát-órát... 1 hét meg még nem sok, 1 kiló szintén nem, hát remélem, hogy alakul majd.

2013. jún. 11. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az 1 kg biztos nem izom, de ahogy korábban írták, 1 kg az kb. semmi, ennyit lazán tud ingadozni a testsúly. Amúgyis, az életmódváltozásra különféleképpen reagálhat a tested, az számít, hogy hosszabb távon mit csinál :)
2013. jún. 11. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Normálisan kéne enni.. nincs mese.

Kevés rizs, tészta, krumpli. De minek? :(

Sportoló eszik egy kis rizst, edzése után jó had izmosodjon, kapjon egy kis szénhidrátot. De te, fogyás alatt minek?

Tejtermékeket nem ettél?

2013. jún. 11. 21:20
 9/10 A kérdező kommentje:
de, ittam egy kis tejet. egyébként mivel először fogyózom, sajnos nem vagyok teljesen tisztában mit szabad, mit nem. na de majd utánaolvasok, és szigorúbbra fogom a dolgot.
2013. jún. 11. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:
24%

Húst enni szabad, zsírt szabad, zöldségek zömét szabad, gombákat, gyümölcsöket, olajos magvakat szabad.

Tejet, búzát, krumplit, más cukrozott vagy lisztezett ételt kis mennyiségben is értelmetlen.

Vannak persze ettől eltérő ajánlások, csak nem biztos hogy érdemes őket megfogadni.

2013. jún. 11. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!