Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit mondotok? Sok volt ez?

Mit mondotok? Sok volt ez?

Figyelt kérdés
Nagy baj volt megengednem magamnak 2 szelet cukor, lisztmentes tortát a 18. születésnapomon? Ennyit ettem egész nap. De vagy 4-5 balett órát megtartottam a nap folyamán!

2013. jún. 10. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Inkább kevésnek mondanám...

Szomorú, hogy valakinek ennyire nincs fogalma az egészséges táplálkozásról. :(

2013. jún. 10. 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Van fogalmam, és általában egészségesen eszek. Csak néha stresszelek,bekattan az agyam és nem eszek semmit. Ezért is mondtam anyáéknak hogy ne csináljanak semmi tortát vagy ilyesmit. Ha már fogyókúrázom akkor zöldséget, gyümölcsöt ,húst és tojást szoktam enni, mértékkel természetesen. De most önsanyargatós időszakban vagyok, fontos előadásom lesz a héten és ilyenkor sajnos ez van, nem vagyok hajlandó enni mert félek hogy falásrohamot kapnék.
2013. jún. 10. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Falásroham az éhségtől van, normális étrend mellett egészen egyszerűen nincs.
2013. jún. 10. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Boldog szülinapot! :)Ennyi torta bőven belefér, ne aggódj:)
2013. jún. 11. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!